Εντυπωσιακά φουσκωτά σκάφη στο λιμάνι του Μύτικα.


Τέσσερα εντυπωσιακά φουσκωτά σκάφη, προερχόμενα κατευθείαν μέσω θαλάσσης από την Ιταλία, προσέγγισαν χτες το απόγευμα το λιμάνι του Μύτικα. Τα τρία από αυτά έφεραν τρεις εξωλέμβιες μηχανές, 350 ίππων η καθεμία.
Σε συζητήσεις που είχαν με ντόπιους, ανέφεραν ότι οι ίδιοι είναι ιδιοκτήτες εταιρίας στην Ιταλία που κατασκευάζει μηχανοκίνητα σκάφη, γι αυτό και τα συγκεκριμένα είναι μοναδικά μιας και έχουν κατασκευαστεί κατευθείαν γι αυτούς, με τα δικά τους γούστα και θέλω.
Στο λιμάνι του Μύτικα προσέγγισαν για ανεφοδιασμό με καύσιμα, από τα βυτία που βρίσκονται στο μπαστούνι του λιμανιού.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.