Με εξαιρετική επιτυχία η δημοτικολαϊκή βραδιά στον Βάρνακα.


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.

Ο Σύλλογος Βάρνακα για τέταρτη χρονιά φέτος διοργάνωσε μια μοναδική βραδιά. Μια βραδιά που τα είχε όλα, απονομές και βραβεύσεις, μουσική και χορό με την μοναδική Διαλεχτή στο τραγούδι και Ηπειρώτικους σκοπούς από τον συγχωριανό μας Στάθη Πολύζο.
Δώρα και δωρεάν φαγητό για όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Γκόλιας και Θεόδωρος Λιβάνης, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Ελευθέριος Μάτζαρης, καθώς και οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, Μύτικα Ιωάννα Βέρρη, Βασιλόπουλου Χολής Δημήτριος και Σκορτούς Τζογάνης Σταμάτης.
1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μαζικές εκδηλωσεις-διασκεδάσεις,
    γράφονται ξεχωριστα ονοματα πολιτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.