Προχωρά στην υπογραφή των όρων του τεράστιου δανείου του 1.107.000 € ο Δήμος Ξηρομέρου. Ξεπεράστηκε το πρόβλημα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Με ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 22.9.2017, ενημερώθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι ότι έγινε δεκτή η ένσταση του Δήμου Ξηρομέρου προς το Ελεγκτικό Συνέδριο και ξεμπλοκαρίστηκε η υπογραφή των όρων του τεράστιου δανείου του 1.107.000 €, οι οποίοι θα υπογραφούν τις επόμενες ημέρες.
Προσωπική μας γνώμη είναι ότι αυτή η εξέλιξη ανοίγει το δρόμο ώστε να συνεχιστεί η οικονομική καταστροφή του Δήμου Ξηρομέρου και υπάρχουν καθαρά δείγματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Νοικοκυροσύνη στα οικονομικά, όπως κάνουμε όλοι στα σπίτια μας είναι η μοναδική λύση......., και στον Δήμο μας σηκώνει πολύ πολύ νοικοκυροσύνη..., πιστέψτε αυτό που σας λέμε....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.