Κατασχετήριο 13.346,23 € προς τον Δήμο Ξηρομέρου.


Επίσημο έγγραφο κατασχετηρίου ύψους 13.346,23 € προς το Δήμο Ξηρομέρου ήρθε εις γνώση μας και σας το παρουσιάζουμε και δυστυχώς λυπούμαστε που συμβαίνει αυτό, γιατί ο Δήμος είναι το σπίτι μας.
Το κατασχετήριο αφορά δικαστική απόφαση, που δικαιώνει πλήρως τον προσφεύγοντα, ώστε αυτός να πληρωθεί το οφειλόμενο ποσό και τα δικαστικά έξοδα από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Εμείς αυτό που θα πούμε, επαναλαμβανόμενοι κουραστικά, είναι ότι ο Δήμος Ξηρομέρου είναι ένας Δήμος ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με τις διαταγές πληρωμής να πέφτουν με ρυθμό πολυβόλου.
Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα με στοιχεία και άλλωστε δεν το λέμε μόνο εμείς, το ίδιο ακριβώς είπε δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης πρόσφατα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέροντας δεκάδες υποθέσεις και ποσά, λέγοντας ότι αυτό είναι κατάντια και ντροπή για το Δήμο Ξηρομέρου, να πληρώνει με μεγάλη συχνότητα μέσω Δικαστικών αποφάσεων, και δεν αντέδρασε κανένας σε όσα ανάφερε.
Το ότι ο Δήμος Ξηρομέρου είχε πολλά οικονομικά προβλήματα από την ημέρα της συστάσεως του, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ, αλλά δυστυχώς αντί να επικρατήσει η σύνεση και η νοικοκυροσύνη, εμείς είμαστε μονίμως σε μία κατάσταση που δεν θέλουμε να ονοματίσουμε.
Δείτε εδώ το κατασχετήριο και λυπούμαστε πολύ για τα οικονομικά του Δήμου μας.

3 σχόλια:

 1. Ετσι όπως πάμε στο δημο θα μας ερθει και κανα πτωχευτήριο
  και θα φταίνε τα Blogs που δέν λένε ευχάριστα και κολακευτικά νέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. << Απο τις επιθέσεις μπορείς να αμυνθείς , απο τους επαίνους είσαι ανυπεράσπιστος >>
  Φρόϊντ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,
  ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,
  "Πλανώνται πλάνην οικτράν"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.