28.768 € για αναβαθμίσεις και υποστήριξη λογισμικών πακέτων Δήμου Ξηρομέρου.


Με τις τέσσερις απoφάσεις 154/2017, 155/2017, 156/2017 και 158/2017, οι οποίες υπογράφονται από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, ο Δήμος Ξηρομέρου, διαθέτει για αναβαθμίσεις και υποστήριξη λογισμικών πακέτων, με ισάριθμες απ' ευθείας αναθέσεις, το ποσό των 28.768 € συνολικά.
Δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ τις σχετικές τέσσερις αποφάσεις.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι ανώνυμοι. Ο κ. Γαλούνης σύμφωνα με αυτά που μονότονα επαναλαμβάνει, είναι 24 ώρες στο Δημαρχείο, οι πόρτες του είναι ανοικτές για όλους, κοιτάει όλους τους πολίτες στα μάτια και λογοδοτεί μόνο σε αυτούς. Παράγει έργο για τους πολίτες και αυτοί είναι οι μοναδικοί κριτές του και όχι τα Blogs και οι ανώνυμοι. Αυτός είναι εδώ εκλεγμένος από την Κοινωνία και λογοδοτεί μόνο στη Κοινωνία.
    Αντί λοιπόν να μας στέλνετε εδώ τα μύρια όσα ανώνυμα, πάτε στο Δημαρχείο να του τα πείτε δια ζώσης ή πάρτε τον τηλέφωνο στο 2646360546, που είναι το τηλέφωνο που έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του Δήμου.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δέν υπαχει με δαύτους προοπτικη και ελπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.