Ισόπαλος με σκορ 1 - 1 ο Αλυζιακός με το Ελαιόφυτο, μέσα στον Μύτικα (φωτογραφίες και βίντεο).


Ισόπαλος με 1 - 1 αναδείχτηκε ο Αλυζιακός στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο το Ελαιόφυτο. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, όμως παρέμεινε αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με σύνολο βαθμών 8.
Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 23.10 και ώρα 3:30 μ.μ., με ένα ηλιόλουστο καιρό και παρουσία λίγων φιλάθλων, η οποία δικαιολογείται ότι το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο πολλοί Μυτικιώτες που επιλέγουν να έρχονται στο γήπεδο, έχουν πάει σε εκδρομή. Ας ελπίσουμε στους επόμενους αγώνες να δούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Ας πάμε στα αγωνιστικά:
Α' ημίχρονο.
Τα πρώτα 10 λεπτά είχαμε αναγνωριστικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν στο κέντρο για τον έλεγχο του αγώνα.
Μετά τα πρώτα 10 λεπτά, η ομάδα μας ο Αλυζιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 12ο λεπτό παραλίγο να έχουμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Άρης Αποστολάκης τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να πάρει την κόντρα και να βγει φάτσα με το τέρμα μόνος του.
Στο 20ο λεπτό πολύ καλή ευκαιρία από τον Ζαχαρία Παπαναστάση, που έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι όπου πολύ όμορφα είχα πάρει θέση ο Ζαχαρίας, αλλά δεν τα κατάφερε για ελάχιστα εκατοστά να ακουμπήσει την μπάλα και να πετύχει ένα σίγουρο γκολ.
Στο 30ο λεπτό πολύ ωραίο γκολ από τον Άρη Αποστολάκη, που αφού πήρε την ωραία μπαλιά από τον συμπαίκτη του, κινούμενος σωστά στην περιοχή, έκανε το σουτ κάνοντας το 1 - 0.
Στο 35ο λεπτό, πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Δημήτρη Κατσαούνη, εκπληκτική απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Ελαιόφυτου, αποσόβησε το σίγουρο 2 - 0.
Β' ημίχρονο.
Στο 48ο πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, με το Ζαχαρία Παπαναστάση σε τετ α τετ να μην καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ελαιοφύτου.
Στο 65ο λεπτό ο Άρης Αποστολάκης έκανε μία από τις γνωστές ατομικές του προσπάθειες, αλλά δεν κατάφερε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα να τον νικήσει.
Στο 68ο το καλύτερο τετ α τετ για την ομάδα μας με τον Άρη Αποστολάκη, ύστερα από μπαλιά λουκούμι του Γιάννη Παπανικόλα, ξανά αποκρούει και σώζει ο τερματοφύλακας του Ελαιοφύτου και αποτρέπει να γίνει το 2 - 0 και να κλειδώσει το αποτέλεσμα στη νίκη για τον Αλυζιακό.
Εδώ θεωρούμε ότι ήταν το κομβικό σημείο για την τελική έκβαση του αγώνα. Αφού σε τρία τετ α τετ στις αρχές του Β' ημιχρόνου δεν μπόρεσε ο Αλυζιακός να κάνει το 2 - 0, το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει και για να είμαστε δίκαιοι, τα παιδιά του Ελαιοφύτου σε καμία στιγμή δεν παράτησαν το αγώνα και από το σημείο αυτό και μετά ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα και πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά και για την νίκη.
Στο 72ο λεπτό στημένη μπάλα για το Ελαιόφυτο, μπέρδεμα μέσα στην περιοχή για την ομάδα μας και το Ελαιόφυτο χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Στο 75ο λεπτό τρομερό τετ α τετ για το Ελαιόφυτο, πραγματικά εντελώς μόνος ο σέντερ φορ, αποκρούει ενστικτωδώς με τα πόδια ο τερματοφύλακας Βασίλης Σακουφάκης και κρατά το 1 - 0.
Μετά τις δύο προειδοποιήσεις του Ελαιόφυτου, η τρίτη ήταν η φαρμακερή. Στο 78ο λεπτό, προωθημένη μπαλιά τρύπα, βγάζει τετ α τετ τον παίκτη του Ελαιοφύτου, ο οποίος αυτή την φορά δεν αστοχεί στο πολύ ωραίο πλασέ, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα μας. Οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ και πραγματικά δεν έχουμε άποψη γιατί από εκεί που καθόμασταν δεν μπορούμε να εκφέρουμε προσωπική γνώμη. Πάντως πολλοί από τους παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν όπως και κάποιοι φίλαθλοι που ήταν σε πιο κατάλληλη θέση και πιθανόν το είδαν καλύτερα.
Στο 82ο λεπτό, παραλίγο το Ελαιόφυτο να κάνει την ολική ανατροπή και να δικαιωθεί για την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα. Στημένη μπάλα, με τον παίκτη του Ελαιοφύτου να χάνει σπάνια ευκαιρία εξ επαφής, απλά ακουμπώντας την μπάλα να κάνει το 1 - 2.
Δεν πειράζει, η ομάδα μας συνεχίζει για τον επόμενο αγώνα της, χωρίς να ξεχνά ότι στόχος της ομάδας μας για φέτος, το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά του παιχνιδιού, η διέξοδος μέσω του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής, η διασκέδαση, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές... Με λίγα λόγια, το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, εκτός έδρας με τον Α.Ο. Κανδήλας. Το τοπικό ντέρμπι με τη γείτονα και φίλη ομάδα της Κανδήλας, που προκαλεί θύμισες και αναμνήσεις μοναδικές και για κάποιους παλαιότερους ακόμα και συγκίνηση.
Μετά και την 4η αγωνιστική η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Η βαθμολογία προέρχεται από το αθλητικό site www.olatagoal.gr











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.