Το Σαββάτο έχει τοπικό ντέρμπι Α.Ο. Κανδήλας με Α.Ο. Αλυζιακός.

Φωτογραφία από την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων το 2016.
Το Σάββατο 28.10 στις 03:30 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Αη Γιώργη στην Κανδήλα. Έχει το κλασικό τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Κανδήλας και του Α.Ο. Αλυζιακού. Ένα παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή σημασία. Το παρελθόν, η προϊστορία και οι θύμησες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο αυτών γειτονικών ομάδων, κάνουν αυτό το παιχνίδι πάντα σημαντικό και ξεχωριστό.
Ο Α.Ο. Αλυζιακός με 8 βαθμούς είναι στην 4η θέση και ο Α.Ο. Κανδήλας βρίσκεται στην 11η θέση με 3 βαθμούς, αλλά αυτά καμία σημασία δεν έχουν, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι πάντα ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα.
Ευχή μας να γίνει ένας καλός αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.