Παναγιώτης Στάικος: Βασίλη, το χιούμορ σου δείχνει ευφυΐα και υψηλού επιπέδου πολιτικό πολιτισμό.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Γουστάρω Βασίλη.!!!! Είσαι ο μέγας αρχηγός.!!! Εγώ δήλωσα ατάλαντος και ότι αυτό δεν ήταν παρά ένας απλός ακτιβισμός. Το χιούμορ σου δείχνει ευφυΐα και υψηλού επιπέδου πολιτικό πολιτισμό. Εύγε.!! Άλλο χιούμορ και άλλο χυδαιότητα. Άρχοντα του χιούμορ δεν τρίζει κανενός άξιου η καρέκλα από εμένα, γιατί τα ανθρωπάκια τις λατρεύουν.
Όποιοι μέσα από μια πορεία δια πυρός και σιδήρου κατέκτησαν όλους τους στόχους τους στην ζωή και αισθάνονται παντοδύναμοι, το μόνο που θέλουν πλέον στην ζωή τους, είναι να υπηρετούν Κοινωνία και Ανθρώπους με πραγματικό Ουμανισμό και πρωτίστως τους αδύναμους, τους ηλικιωμένους και ειδικά τους νέους, αφού αυτοί είναι το παρόν και το μέλλον της ζωής.!!!!

Υ.Γ.: Για όσους νομίζουν πως κάναμε πλακίτσες και δεν αντιλήφθηκαν πόσο σοβαρά ήταν όλα αυτά και άδραξαν την ευκαιρία για να μου την πέσουν (εγώ πάντως τους στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για χαρούμενη Πρωτοχρονιά), τους ανακοινώνω ότι αύριο θα κάνω μια ανάρτηση με θέμα, που αυτοί θεωρούν σοβαρό, αλλά με την δικιά μου αισθητική.
Μαζί με τις ευχές μου για χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά σε σένα και την οικογένεια σου, και τα χρόνια πολλά για την γιορτή σου, σου αφιερώνω και ένα αγαπημένο τραγούδι του σπουδαίου Κώστα Χατζή: «Της γειτονιάς μας ο τρελός», το οποίο καταλήγει :

Θεέ μου τι ομορφιά
Τι φως της γειτονιάς μας ο τρελός .
Γλυκαίνεσαι να τον ακούς.
Να ’χαμ’ ακόμα άλλους δύο τρελούς.!!!!

Γουστάρω μετά βδελυγμίας να ανήκω σε αυτούς. Το θεωρώ ύψιστη τιμή.!!!!Αστακός 29/12/2017
Με εκτίμηση 

Παναγιώτης Στάικος

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.