Περιμένοντας τον Γκοντό. En attendant Godot.


Περιμένοντας τον Γκοντό (En attendant Godot), είναι ο τίτλος θεατρικού έργου (1948) του Σάμιουελ Μπέκετ, στο οποίο οι χαρακτήρες περιμένουν έναν άνθρωπο που δεν έρχεται ποτέ.
Έτσι και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, εδώ και 15 ημέρες έχει προμηθευτεί και είχε εκδηλώσει την διάθεση να τοποθετήσει φωτοσωλήνες στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα.
Είχε κανονίσει ηλεκτρολόγο και περίμενε σε συνεννόηση με τους προύχοντες του Δήμου τον γερανό, ώστε να τους τοποθετήσει στο κεντρικό δρόμο του Μύτικα, που δεν υπήρχε φέτος καθόλου στολισμός, μιας και όλοι οι φωτοσωλήνες επιλέχτηκε από τον Δήμο να μπουν σε μία γειτονιά όπου έχει ελάχιστα σπίτια και ελάχιστοι κυκλοφορούν (δεν είναι κεντρικό σημείο).
Οι συνεννοήσεις με τις κεφαλές του Δήμου έδιναν και έπαιρναν επί μέρες και αύριο ο γερανός έρχεται και αύριο έρχεται, αλλά τελικά ο Θεάνθρωπος γεννήθηκε επί της γης, αλλά ο γερανός δεν φάνηκε.
Με αυτά και αυτά ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, αφού κατάλαβε ότι εμπαίζεται κανονικά από τους αιρετούς του Δήμου Ξηρομέρου, κάλεσε ιδιωτικό γερανοφόρο, το οποίο πλήρωσε, και έβαλε τους φωτοσωλήνες μόνος του σήμερα το πρωί.


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.