10.003,45 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για την προμήθεια ναυτιλιακών και βιομηχανικών ειδών. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 92/2017 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η από 21/11/2017 αίτηση φυσικού προσώπου, ώστε να του καταβληθούν 10.003,45 € από το Δήμο Ξηρομέρου για την προμήθεια ναυτιλιακών και βιομηχανικών ειδών.
Η Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου, έλαβε απόφαση να μην ασκήσει το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της επίμαχης διαταγής πληρωμής (δείτε εδώ).
Άλλη μία διαταγή πληρωμής από τις πολλές που έρχονται καθημερινά και δείχνει με πολύ καθαρό τρόπο τις διαδικασίες που ακολουθεί στις προμήθειες, στις υπηρεσίες και στις εργασίες που αναθέτει ο Δήμος Ξηρομέρου.
Είναι η ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ μέθοδος ανάθεσης με το στόμα, προφορικά δηλαδή, όπου κανείς δεν μπορεί να ελέγξει που, πότε και τι.
Δεν ξέρουμε ποια χρονική περίοδο αφορά η παραπάνω προμήθεια, μιας και κανένας από τον Δήμο Ξηρομέρου δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει για αυτές τις υποθέσεις, αλλά προσωπικά ποσώς μας ενδιαφέρει η χρονική περίοδος. Αυτό που ξενίζει και εξοργίζει, είναι οι πατενταρισμένες διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος Ξηρομέρου και αυτό δεν αφορά καθόλου τον προμηθευτή, ο οποίος επιβάλλεται να πληρωθεί ακριβώς την αξία αυτών που έχει προμηθεύσει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.