Τέσσερα πλήρη συστήματα υπολογιστών δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Η πρόσφατη ανάρτηση μας για το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, ότι δεν διαθέτει καθόλου εργαστήριο Πληροφορικής και η παρουσίαση της πολύ διαδεδομένης λύσης των ανακατασκευασμένων υπολογιστών, ευαισθητοποίησε αναγνώστη μας (μπράβο του), ο οποίος μας πλησίασε και μας εξέφρασε την επιθυμία να δωρίσει ανώνυμα ο ίδιος στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, 4 τέτοια πλήρη συστήματα.
Εμείς ήρθαμε σε συνεννόηση μαζί του καθώς και με τον Διευθυντή και χωρίς πολλά πολλά λόγια σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα το Σάββατο παραδόθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, 4 πλήρη συστήματα υπολογιστών με χαρακτηριστικά: Windows 10 Pro 64-bit, Lenovo E7500, CPU: Intel® Core™2 Duo 2.93GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 160GB, με 4 οθόνες Samsung 19'', με 4 πληκτρολόγια και 4 ποντίκια, συνολικού κόστους 600 €, με εγγύηση 1 χρόνου και επέκταση εγγύησης μισό χρόνο, δώρο από τον προμηθευτή.
Επίσης ο προμηθευτής κ. Κωνσταντίνος Μπίτσης, δώρισε τέσσερα wireless usb adapter αξίας 50 €, ώστε οι υπολογιστές να δικτυωθούν ασύρματα, ώστε να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την σύνδεση internet που διαθέτει το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα (εκεί κάνουν το μάθημα της Πληροφορικής τα παιδιά του Δημοτικού Μύτικα).
Μένει τώρα το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα να προμηθευτεί άλλα 6 όμοια πλήρη συστήματα υπολογιστών συνολικής αξίας 900 €, ώστε να είναι εντάξει από αριθμό υπολογιστών.
Ελπίζουμε ο Δήμος Ξηρομέρου διαμέσου της Σχολικής του Επιτροπής, να πράξει το καθήκον του στο αίτημα που εδώ και καιρό έχει δεχτεί από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα ή σε άλλη περίπτωση, να μας εκπλήξει ευχάριστα ξανά κάποιος ευαίσθητος συνδημότης.








5 σχόλια:

  1. ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΆΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΤΊΡΙΟ ΕΝΏ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΌ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΊΡΙΟ ΤΟΥ 1960.ΆΛΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΙ ΦΊΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε, επειδή έχω υπηρετήσει σε αυτό το σχολείο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, πράγματι είναι μέγιστη αδικία να μην έχει ο Αστακός ένα σύγχρονο Δημοτικό Σχολείο. Γι αυτό, κατά εσένα, με την περίεργη σκέψη σου, φταίει ο Μύτικας και το νέο Σχολείο του και όχι η τοπική διοίκηση διαχρονικά ως και σήμερα.
      Επειδή λοιπόν τυγχάνει να συναγελάζεσαι με την τοπική εξουσία, βάλε λίγο από την ενέργεια σου προς την κατεύθυνση να αποκτήσει ο Αστακός και τα παιδιά του το Δημοτικό Σχολείο που δικαιούται και άσε το νέο Σχολείο του Μύτικα που μετά από χρόνια κέρδισε ο Μύτικας, ώστε να φύγουν τα παιδιά του από ένα κτίριο ακατάλληλο και τα νήπια από το λυόμενο αίσχος.
      Φυσικά αν έβαζες το όνομα σου, θα καταλάβαιναν όλοι τον σκοπό του σχολίου σου.
      Κάποιοι χαλάνε την πιάτσα το ξέρω και σε καταλαβαίνω…. Δεν θα το ξανακάνουμε...

      Φιλικά και καλή χρονιά

      Διαγραφή
    2. Πές τα στους αρχοντες του Αστακου απο το 1960.
      δημαρχους-βουλευτες-κομματαρχες-τοπαρχες κ.τ.λ.

      Διαγραφή
    3. 6,02
      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΝΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
      ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΨΗΦΟ.

      Διαγραφή
  2. Καποιοι στον αστακο θεωρησαν οτι επιτακτικη αναγκη και αυτο που λειπει ηταν δευτερο κλειστο στον αστακο με ενα σκασμο λεφτα.
    Επειση λοιπον σιγουρα εισαι απο αυτους που παλαμοκροτουσε και φωτογραφιζοσουν χαζοχαρουμενα πηγαινε να ριξεις καμια ελευθερη βολη και σκεψου για το δημοτικο του αστακου απο το 60!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.