Ντροπή, αηδία, αγανάκτηση και διαμαρτυρία για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.


Του κ. Κώστα Τζάλα.
Μέλος του Συμβουλίου Τ.Κ. Μύτικα.

Διάβασα το φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου και νιώθω ντροπή, αηδία και αγανάκτηση, συναισθήματα τα οποία με οδηγούν να διαμαρτυρηθώ, εκφράζοντας και πολλούς συντοπίτες μου με τους οποίους μίλησα για το θέμα, για:
  • Την άνιση κατανομή των χρημάτων, για 4η συνεχή χρονιά εις βάρος του Μύτικα σε σχέση με τον Αστακό.
  • Την ποιότητα των έργων που για 4η συνεχή χρονιά βλέπουμε να επιλέγονται για τον Μύτικα. 
Κλείνω την διαμαρτυρία μου λέγοντας προς τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, ότι εμείς στον Μύτικα ζητάμε και απαιτούμε μονάχα το αυτονόητο. Δίκαιη και αναλογική κατανομή των χρημάτων ανάμεσα σε Αστακό και Μύτικα και έργα πραγματικά, που να μπορούμε να τα δούμε και θα είναι επ’ ωφελεία των κατοίκων του Μύτικα, του Καλάμου και του Καστού που χρησιμοποιούν το λιμάνι, καθώς και όλων των επισκεπτών.

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι αναγνώστες, ο αρθρογράφος ζήτησε την ενεργοποίηση της δυνατότητας μόνο επώνυμων σχολίων στο άρθρο του, γι αυτό και όλα τα σχόλια τα ανώνυμα που παίρνουμε δεν μπαίνουν (όλα θετικά είναι).

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.