Ο κ. Παναγιώτης Στάικος για τους καθαρισμούς των Νεκροταφείων.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Και επειδή οι Κινέζοι λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δυο εικόνες, ένα εκατομμύριο λέξεις.!! Και επειδή κάποια κινητά δεν ανοίγουν κάποιους συνδέσμους, παρακαλώ να μπουν υπό μορφή φωτογραφιών.
Ευχαριστώ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS για την πηγή μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στα ερωτήματα που θέσατε, σας απαντώ εγώ πως μέσα στο Νεκροταφείο του Αστακού που περνώ πολύ συχνά τον τελευταίο χρόνο, δεν είδα εργαζόμενους συνεργείου, αλλά μόνο εργάτες από τα οκτάμηνα και τους εργάτες αποκομιδής απορριμμάτων, πράγμα το οποίο μπορώ να καταθέσω και ενόρκως, όπως και πολλοί άλλοι (αλλά εγώ έχω πει, δεν πιστεύω σε πολιτική με Εισαγγελείς). 

Αστακός 29/1/2018


3 σχόλια:

 1. Λιγο νωρις δεν αρχίσατε το προεκλογικό αγώνα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για τα μαρουλι δεν λες τιποτα????

   αμ οι εκλογες σας κοφτουν και τιποτα αλλο

   να γινει παλι νταραβερι

   αμ εχουμε καταλαβει ποιοι ζουν εις βαρος των υπολοιπων

   Διαγραφή
 2. Ποοοοοοοοοσα?
  Βρε αθεοφοβοι στα νεκροταφεια?
  Τριζουν τα κοκκαλα των συγγενων μας
  Πως μπορειτε να κυκλοφορειτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.