Ο συντοπίτης μας κ. Πάνος Παπαδόπουλος, νέος Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου.


Παραιτήθηκε από Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου ο κ. Δημήτρης Μιχάλης σύμφωνα με αναφορές ηλεκτρονικών μέσων του Αγρινίου.


Σε ρεπορτάζ του έγκυρου ενημερωτικού site Agrinio Press (δείτε εδώ), παρουσιάζονται οι λόγοι της παραίτησης του κ. Δημήτρη Μιχάλη, ενώ άλλα ηλεκτρονικά μέσα μιλάνε για εξαναγκασμό του σε παραίτηση, λόγω κακής αξιολόγησης στο μέχρι τώρα έργο του, από την 6η Υ.ΠΕ.
Νέος Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, θα αναλάβει ο συντοπίτης μας Μυτικιώτης κ. Πάνος Παπαδόπουλος, μέχρι νεωτέρας.
Ο συντοπίτης μας Πάνος Παπαδόπουλος, κατά γενική ομολογία και αντικειμενικά, έχει παρουσιάσει ως τώρα αξιόλογο έργο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, λύνοντας πολλά προβλήματα που χρόνιζαν και γενικά έχει βελτιώσει την λειτουργικότητα του Νοσοκομείου και έτσι σε αυτή την περίπτωση της παραίτησης του Διοικητή κ. Μιχάλη, αναλαμβάνει και την διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, το τονίζουμε μέχρι νεωτέρας.
Εμείς προκαταβολικά δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας Μυτικιώτη κ. Πάνο Παπαδόπουλο, του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει και για τον κ. Δημήτρη Μιχάλη, που έτυχε να τον γνωρίσουμε από κοντά στην πρόσφατη ιατρική ημερίδα που έγινε στον Μύτικα, έχουμε να πούμε ότι σχηματίσαμε τη γνώμη ότι πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ανθρώπου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.