Πρόσκληση από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας σε εκδήλωση με τσάι και bazzar δώρων.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΩ ΚΑΝΔΗΛΑΣ
ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Κανδήλας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, σας προσκαλεί στο Τσάι που θα γίνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα, στην καφετέρια του κ. Παρασκευά Πολύζου «FLAMINGO».
Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, να συμπνευματιστούμε και να δούμε τον άνθρωπο από την πλευρά του Θεού, δηλαδή σαν εικόνα του Θεού, όχι ως κριτές, αλλά ως αγαπόντες αυτόν!!!
Στην εκδήλωση θα προσφερθεί καφές και BAZZAR δώρων με ένα μικρό αντίτιμο.
Σας περιμένουμε!!!

Είσοδος: 3 €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.