Δημόσιες ευχαριστίες από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Κανδήλας.


Ο Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον επιχειρηματία Δημήτριο Μπόκα για την αγορά παιδικών τερμάτων (2 μ. x 3 μ.) για τις ακαδημίες μας. Είναι μια ιδιαίτερη κίνηση καθώς εκτός από τον συμβολισμό της,  στηρίζοντας τα παιδιά σε μια υγιή διέξοδο, είναι και ουσιαστική, καθώς με τα συγκεκριμένα τέρματα μπορούν να προπονηθούν και να αγωνιστούν τα τμήματα junior και pro junior στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Η προσπάθεια μας να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που προσωπικότητες όπως ο κύριος Μπόκας, είναι δίπλα μας. Του ευχόμαστε υγειά και πνευματική ευημερία.

Ακαδημίες Α.Ο. Κανδήλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.