Ήττα με 0 - 1 για τον Αλυζιακό από την Μεδεών Κατούνας. Απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας (φωτογραφίες και βίντεο).


Την ήττα με 0 - 1 γνώρισε ο Αλυζιακός από την Μεδεών Κατούνας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής, η οποία είναι η προτελευταία του φετινού Πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας (Γ' όμιλος). Η ομάδα μας έχει κατακτήσει την πρώτη θέση, το Πρωτάθλημα και την απ' ευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία, ήδη από την 19η αγωνιστική και κατέβηκε σε αυτό τον αγώνα με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.
Πρώτη και σοβαρότερη απώλεια, ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Αποστολάκης, ο οποίος έχει φύγει ήδη εδώ και ημέρες για εργασία στην Αμερική και όντως ο καλύτερος και πιο σημαντικός παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται σε πολλές θέσεις και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας μας.
Επίσης απουσίαζαν οι κεντρικοί αμυντικοί Γαλάνης και Ν. Λυγκώνης (σε λίγα και επιλεγμένα παιχνίδια -τα πιο δύσκολα και κρίσιμα- έπαιξε φέτος).
Συνέπεια όλων αυτών, ήταν να έρθει πίσω στα σέντερ μπακ, ο πρώτος σκόρερ Κώστας Ταμπάκης, ώστε να μπορέσει να καλυφθεί το κενό και έτσι η ομάδα μας να μην έχει στην επίθεση το επιτυχημένο δίδυμο Άρη Αποστολάκη και Κώστα Ταμπάκη.
Πολύς κόσμος στο γήπεδο, με τις καιρικές συνθήκες να μην είναι καλές και εννοούμε τον πολύ δυνατό αέρα, που δεν άφησε και τις δύο ομάδες να κάνουν ένα συνδυασμό της προκοπής, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε έναν πολύ κακό αγώνα από άποψη ποδοσφαίρου. Ήταν στιγμές που ο δυνατός αέρας δεν άφηνε την μπάλα να σταθεί ώστε να εκτελεστούν οι στημένες φάσεις.
Στα του αγώνα τώρα ο οποίος είχε ελάχιστες φάσεις:
Στα πρώτα 15 λεπτά παιχνίδι κέντρου με τους δύο τερματοφύλακες θεατές, με την Κατούνα να φαίνεται να πατά λίγο καλύτερα στο γήπεδο.
Στο 14ο λεπτό, προωθημένη μπαλιά έξω δεξιά για το Άρη Αποστολάκη, ο οποίος σκοράρει, αλλά ο επόπτης σηκώνει οφσάιντ τον Άρη με προσωπική μας γνώμη, ότι αν ήταν οφσάιντ, θα ήταν οριακό.
Στο 25ο λεπτό η απόκρουση του αγώνα. Ωραία κατεβασιά για την Κατούνα από τα δεξιά με γύρισμα στο πέναλτι, κατευθείαν το σκαστό σουτ και ο Βασίλης Σακουφάκης βγάζει πολύ δύσκολα ένα σίγουρο γκολ.
Στο 56ο λεπτό χάνει ο παίκτης της Κατούνας το κοντρόλ της μπάλας, ενώ ήταν εντελώς μόνος στην περιοχή του Αλυζιακού. Αν στόπαρε σωστά την μπάλα, το γκολ θα ήταν εύκολη υπόθεση.
Στο 77ο λεπτό αποβολή για τον Αλυζιακό. Βγαίνοντας ο Κατσαμπίρης για αλλαγή, 2 μέτρα πριν βγει έξω από το γήπεδο και δώσει την θέση του στον Αλέξανδρο Σκαρογιάννη που ήταν έτοιμος να μπει, έβγαλε την φανέλα σε ένας είδος αποχαιρετισμού και ο διαιτητής πολύ σχολαστικός του έδειξε δεύτερη κίτρινη. Καθοριστική φάση για την μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα, γιατί από αυτό το σημείο η Κατούνα άρχιζε να πιέζει πολύ, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή με το ποδόσφαιρο που παιζόταν, ελέω του δυνατού αέρα, φαινόταν το παιχνίδι να πηγαίνει γραμμή για το 0 - 0.
Στο 82ο λεπτό, δυνατό σουτ εκτός περιοχής για την Κατούνα, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αλυζιακού. Με αριθμητικό πλεονέκτημα η Κατούνα έχει βγει μαζικά στη επίθεση και τα δίνει όλα για την νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται ώστε να πάρει το πλεονέκτημα για τα Play Offs της ανόδου. Στην εξέλιξη της φάσης παίρνει και το πέναλτι, ύστερα από λανθασμένη προβολή του Αντώνη Ταμπάκη. Εκτελείται το πέναλτι, άουτ η μπάλα!!!
Στο 87ο λεπτό το γκολ της λύτρωσης έρχεται για την Κατούνα, ύστερα από συρτό σουτ από τον παίκτη που πριν λίγα λεπτά έχασε το πέναλτι και τους παίκτες της Κατούνας όλους να γίνονται ένα κουβάρι με τους πολλούς φιλάθλους της που παρεβρέθηκαν στο γήπεδο του Μύτικα για τους υποστηρίξουν.


Αυτές μόνο ήταν οι φάσεις του αγώνα, σε ένα όπως προείπαμε πολύ κακό παιχνίδι από άποψη ποδοσφαιρικού θεάματος.
Στο τέλος του αγώνα, σε μία όμορφη μικρή γιορτή, απονεμήθηκε στους ομοιόμορφα ντυμένους με αναμνηστικά μπλουζάκια παίκτες του Αλυζιακού το Πρωτάθλημα, το οποίο και πανηγυρίστηκε δεόντως από όλους τους παρευρισκομένους.















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.