Το Σάββατο στις 04:00 μ.μ. ο Αλυζιακός γιορτάζει την άνοδο του στην Α' κατηγορία.


Το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 04:00 μ.μ., ο Αλυζιακός Μύτικα αντιμετωπίζει εντός έδρας την δεύτερη της βαθμολογίας Μεδεών Κατούνας, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας (Γ' όμιλος).
Η ομάδας μας ήδη από την 19η αγωνιστική έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την απ' ευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία. Ο συγκεκριμένος αγώνας, ως ο τελευταίος εντός έδρας, έχει το χαρακτήρα γιορτής για την άνοδο.
Η ομάδα μας πραγματικά στο φετινό πρωτάθλημα πήγε τρένο, με μία μόνο ήττα σε όλο το πρωτάθλημα και αήττητος στους εντός έδρας αγώνες της, με 9 νίκες και 1 ισοπαλία.
Εμείς παροτρύνουμε όλους τους φιλάθλους του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής να έχουν παρουσία στο γήπεδο, για να επιβραβεύσουμε τους παίκτες του Αλυζιακού Μύτικα για την πολύ καλή φετινή πορεία, για να τους παρακολουθήσουμε γιατί ομολογουμένως έχουν παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και να τους υποστηρίξουμε ώστε να πάρουν την νίκη επί ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου, ώστε να κάνει το ρεκόρ του αήττητου στα εντός έδρας παιχνίδια.
Η ομάδα μας θα παίξει και σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι διεκδικώντας το καλύτερο, ώστε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν, χωρίς να ξεχνά ότι βασικός στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά του παιχνιδιού, η διέξοδος μέσω του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής, η διασκέδαση, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές... και τίποτα άλλο εκτός αυτών... Με λίγα λόγια, το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.