Καταγγελία γονέα: Η ΔΕΗ «απειλεί» το Νηπιαγωγείο Φυτειών με διακοπή ηλεκτροδότησης, λόγω οφειλών του Δήμου Ξηρομέρου!Μια επιστολή - καταγγελία μας έστειλε ανάστατος γονέας παιδιού του Νηπιαγωγείου Φυτειών και θέτει ερωτήματα προς την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου. Ιδού τι αναφέρει χαρακτηριστικά στη καταγγελία του:
«Αναφέρω ένα σοβαρό θέμα που προέκυψε προχθές. Πριν δύο ημέρες οι γονείς του Νηπιαγωγείου Φυτειών ενημερώθηκαν από τους Νηπιαγωγούς, ότι προέκυψε ένα σοβαρό θέμα σχετικά με την περαιτέρω λειτουργία του Νηπιαγωγείου Φυτειών, καθώς όπως μας είπαν, η ΔΕΗ τους ενημέρωσε πως θα διακόψει την παροχή ρεύματος στο Νηπιαγωγείο, γιατί υπάρχει ένα χρέος προς την ΔΕΗ της τάξεως των 2.000 ευρώ περίπου. Αυτό το θέμα όπως μας είπαν δεν το γνώριζαν ούτε και οι ίδιοι, καθώς το ρεύμα το πληρώνει ο Δήμος Ξηρομέρου.
Επίσης μας είπαν πως το air condition που τοποθετήθηκε πρόσφατα, δεν έχει πληρωθεί ακόμα, με αποτέλεσμα ο τεχνικός που το εγκατέστησε να θέλει να το βγάλει. Τελικά τι γίνεται; Έχουμε καταντήσει Μπανανία; Ο Δήμος Ξηρομέρου θα πληρώσει την ΔΕΗ και τα άλλα χρέη που έχει»;

4 σχόλια:

 1. Μα με ποιους μπλεξαμε???
  Επικινδυνοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δώσ απο δώ←→δώσ απο κεί
  στο τέλος το κλείσαμε το μαγαζί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σκορποχώρι δηλαδή ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και στο δημαρχειο κοψαν το ρευμα
  Υπαρχουν και χειροτερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.