Ακυρώθηκε για δεύτερη φορά από την Αποκεντρωμένη, ο Προϋπολογισμός του Νομικού Προσώπου.


Πληροφορούμαστε ότι για δεύτερη φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ακύρωσε τον Προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου και αιτία αυτής της ακύρωσης όπως μαθαίνουμε, η υποχρηματοδότηση του Νομικού Προσώπου, που δεν επαρκεί έστω για την στοιχειώδη λειτουργία του.
Σε σχέση με τον φετινό πετσοκομένο Προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου, δημοσιεύσαμε την αναλυτική ενημέρωση που έδωσε ο Πρόεδρος του κ. Βασίλης Μουρκούσης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 30.3.2018 (δείτε εδώ).

1 σχόλιο:

  1. Την γνώμη μας για όλο αυτό που τώρα ζούμε στον Δήμο Ξηρομέρου, την λέμε με τόλμη και θάρρος επώνυμα 3,5 χρόνια τώρα μέσα από αυτό το μετερίζι. Τα σημερινά είναι τα αποτελέσματα της οικονομικής διαχείρισης των ετών 2015, 2016 (η χρονιά της καταστροφής) και του 2017, κρίνοντας τα οικονομικά πεπραγμένα της νυν Δημοτικής Αρχής.
    Εμείς επιλέξαμε, με στοιχεία πάντα, να τα πούμε και όχι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, με προσωπικό κόστος σε σχέσεις και φιλίες. Από τον 2015 λέμε ότι το καράβι πάει πάσει δυνάμει στην ξέρα.
    Στο πάρτι αυτό που έγινε τα προηγούμενα 3 χρόνια χόρεψαν και τραγούδησαν πολλοί και κάποιοι από την πολύ φόρα που πήραν, χορεύουν ακόμα όπου σταθούν και όπου βρεθούν.
    Τώρα ισχύει το απόφθεγμα ''Πενίας τέχνας κατεργάζεται'' και αυτό που λέμε αφορά τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.