Θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τρεις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από βιορευστά στις Φυτείες.


Την θετική γνωμοδότησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τρεις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, έδωσε με σχετικές ισάριθμες τρεις αποφάσεις της η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, κάτι που ήταν απολύτως αναμενόμενο μετά την θετική γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Φυτειών (δείτε εδώ) και τη θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (δείτε εδώ) που είχαν προηγηθεί, για να έχετε πλήρη ενημέρωση επί του θέματος.
Δείτε εδώ, εδώ και εδώ τα επίσημα έγγραφα των θετικών γνωμοδοτήσεων.

1 σχόλιο:

  1. Οταν διοικουν ανεπαρκεις και ασχετοι γνωμοδοτουν χωρις να εχουν μπροστα τους το αντικειμενο της γνωμοδοτησης.
    Μονο στο δημο ξηρομερου γινονται αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.