Ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Τσάρκος απαντά στην καταγγελία γονέα για το Νηπιαγωγείο Φυτειών (ηχητικό).


Στις 26 Μαρτίου αναδημοσιεύσαμε από το φιλικό και αξιόπιστο Blog Ξηρόμερο News, καταγγελία γονέα για το Νηπιαγωγείο Φυτειών, όπου καταγγέλλονταν ότι η ΔΕΗ του Σχολείου είναι απλήρωτη καθώς και το κλιματιστικό (δείτε εδώ).
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 30 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Τσάρκος ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα και απάντησε ότι: «όσον αφορά την ΔΕΗ και αυτά που γράφτηκαν στα Blogs, είναι αναληθή και ο συγκεκριμένος γονέας λέει ψέμματα και μας κρεμάνε στα Blogs και λένε ψέματα. Υπάρχει πράγματι ένα χρέος στη ΔΕΗ, αλλά ουδέποτε χρωστάμε κλιματιστικό».
Βέβαια επί της ουσίας της υπόθεσης, παραδέχτηκε ότι χρωστάμε 80.000 € στην ΔΕΗ για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας (35.000 €) και Δευτεροβάθμιας (45.000 €) του Δήμου και για το κλιματιστικό ανάφερε επί λέξη ότι: «ουδέποτε χρωστάμε κλιματιστικό», αλλά παρακάτω λέει: «το θέμα του κλιματιστικού, έχει πληρωθεί ήδη αυτό, μας κρεμάνε στα Blogs και λένε ψέματα» (άρα υπήρχε οφειλή, αλλά δεν προσδιόρισε πότε εξοφλήθηκε, δηλαδή πριν ή μετά την καταγγελία και πόσο καιρό ήταν απλήρωτο).
Τώρα πως ο γονέας που έκανε την καταγγελία για την ΔΕΗ και το κλιματιστικό ψεύδεται και τους κρεμάνε στα Blogs και λένε ψέματα, όταν ο ίδιος τα επιβεβαίωσε όλα, είναι κάτι που μόνο ο κ. Τσάρκος μπορεί να μας το εξηγήσει και εμείς δηλώνουμε στην διάθεση του να φιλοξενήσουμε την απάντηση του.
Εμείς θα πούμε ότι για υπαρκτά προβλήματα, υπάρχει και ο δρόμος της παραδοχής και της ανάληψης της ευθύνης και όχι να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο - μαύρο και να θολώσουμε τα νερά ώστε κανείς να μην καταλάβει τίποτα.
Ακούστε το ηχητικό της απάντησης του κ. Τσάρκου εδώ, προς επιβεβαίωση των παραπάνω λεγομένων μας.

4 σχόλια:

  1. Ο ΓΟΝΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοαναιρεση και αυτοδιαψευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γονιος τα ειπε αληθεστατα
    με οποιο δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις αντιδημαρχε
    εκει στο δημαρχειο εχετε τσακωθει ολοι σας με την αληθεια με μαεστρο τον αρχοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να απαντησει φιλε μπλοκερ
    Τα ειπε ολα μονος
    Ηρωικη επιθεση στον γονεα και στα μπλοκ ετσι για να τηρειτε η παραδοση και το θρασος και επιβεβαιωση ολων ταυτοχρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.