Μόνιμος υπάλληλος με μετάθεση στο Ταχυδρομείο του Μύτικα για όλες τις ημέρες.

Ο κ. Σταύρος Καραγκούνης στη συνάντηση της Tετάρτης με τον κ. Γιάννη Ζαρολιάγκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ.
Στις 29 Μαρτίου με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα μας ενημέρωσε για το θέμα της επάνδρωσης του Ταχυδρομείου Μύτικα (δείτε εδώ) και ουσιαστικά πήγαμε σε μία λύση, όπου κάποιος υπάλληλος με μετακίνηση ενίσχυε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα το Ταχυδρομείο Μύτικα.
Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι για το Ταχυδρομείο Μύτικα, δόθηκε μία πιο καλή και μόνιμη λύση. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι μετατέθηκε υπάλληλος μόνιμος στο Ταχυδρομείο Μύτικα (στη διάθεση μας το όνομα του), ο οποίος αυτή την στιγμή κάνει την εκπαίδευση του και σε 10 ημέρες περίπου θα είναι στη θέση του για όλες τις ημέρες.
Σε αυτή την υπόθεση πάρα πολλοί ασχολήθηκαν, ανέδειξαν το θέμα όπου μπορούσαν, το έθεταν σε όλους τους πολιτικούς που τύχαινε να περνούν από το τόπο μας και βοηθούσαν με κάθε τρόπο, χτυπώντας κάθε πόρτα που γνώριζαν. Ενεργοί πολίτες, Σύλλογος Επαγγελματιών, Βουλευτές του νομού, τοπικά Blogs, αλλά επειδή το γνωρίζουμε, θέλουμε να πούμε ότι η τελευταία εξέλιξη, είχε την καθοριστική συμβολή του στελέχους και πολιτευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Σταύρου Καραγκούνη σε συνεργασία με την νομαρχιακή, και αυτή η εξέλιξη επισφραγίστηκε και οριστικοποιήθηκε στην προχθεσινή συνάντηση της Τετάρτης που είχε ο κ. Σταύρος Καραγκούνης με τον κ. Γιάννη Ζαρολιάγκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ.
Έτσι για την ιστορία, το θέμα ο κ. Σταύρος Καραγκούνης το πληροφορήθηκε από τα τοπικά Blogs (δείτε εδώ) στο διαδίκτυο, όπως μας ανάφερε στην τελευταία επίσκεψη του στον Μύτικα, και στις πολλές και συχνές επισκέψεις που πραγματοποιεί τελευταία στην περιοχή μας, του τέθηκε με επίταση και από πολίτες και έτσι άρχισε να ασχολείται με την επίλυση του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.