Βδομάδα Παθών. Θα 'ρθει η Ανάσταση;


Του κ. Κώστα Τζάλα.
Μέλος Συμβουλίου Τ.Κ. Μύτικα.

Μετά λύπης μου διαπιστώνω εδώ και πάρα πολύ καιρό την επιδεικτική - προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σε ότι έχει να κάνει με την τραγική κατάσταση των δρόμων εντός του οικισμού της Τ.Κ. Μύτικα.
Λακούβες, πλάκες που ξεκολλάνε από τον κεντρικό πλακόστρωτο του Μύτικα και δεν επιδιορθώνονται, παραπέμπουν σε μια εικόνα καθημερινή και συνηθισμένη για τους κατοίκους του χωριού μας. Ο κίνδυνος υλικών ζημιών των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στο Μύτικα είναι μεγάλος, όπως επίσης και η περίπτωση ατυχημάτων.
Η ίδια απαράδεκτη κατάσταση και στην είσοδο του Μύτικα προς τον οικισμό Παναγούλας με λακούβες να υποδέχονται τους οδηγούς μήνες τώρα. Κάποια ''ψευτομπαλώματα'' με πίσσα από μέρους της Δημοτικής Αρχής δεν είναι ικανά να λύσουνε το πρόβλημα, γελάει ο κόσμος...
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την Επαρχιακή οδό Μύτικα - Αστακού, όπου και την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα ίδια χάλια κι εκεί. Ένα μόνο θα αναφέρω, στο δρόμο Μύτικας - Αστακός υπάρχουν λακούβες - παγίδες σε διάφορα σημεία, εγκυμονώντας θανάσιμο κίνδυνο για τους οδηγούς οχημάτων και πιο πολύ για τους οδηγούς μοτοσυκλετών. Δεν έγιναν μάθημα σε κανέναν οι δυο θάνατοι μοτοσυκλετιστών την τελευταία τριετία; Ας φροντίσουν τα αυτονόητα και οι αρμόδιοι της Περιφέρειας προκειμένου να σταματήσουν οι αιματηροί αυτοί κατάλογοι. Και το πρόβλημα δε θα λυθεί με τα ίδια ''ψευτομπαλώματα''. 
Κύριοι βιαστείτε, περιμένουμε και επισκέπτες το καλοκαίρι. Είναι κρίμα να γινόμαστε αντικείμενο χλευασμού, ειρωνείας κι απαξίωσης από τους ξένους που θα έρθουνε. Θα ήταν τραγικό να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Πράξτε αναλόγως με το χώρο ευθύνης κι αρμοδιοτήτων σας.

Υ.Γ.: Τα ευχαριστήρια πρέπει να έπονται της λύσης των προβλημάτων.

















1 σχόλιο:

  1. Είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα ανάρτησης μόνο επώνυμων σχολίων, όπως μας ζητήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.