14.566,93 € για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και 24.480,15 € για καθαρισμό Νεκροταφείων από τον Δήμο Ξηρομέρου. Το σύνολο 39.047,08 € για φέτος. Σύνολο 101.039,03 € για τα Νεκροταφεία, για τα 4 χρόνια της δημοτικής αρχής.


Σε έξι απ' ευθείας αναθέσεις προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, με σχετικές του αποφάσεις που υπογράφονται από τον ίδιο. Οι τρεις συνολικού ποσού 14.566,93 € για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων των τριών Δ.Ε και επίσης άλλες τρεις συνολικού ποσού 24.480,15 € για καθαρισμό Νεκροταφείων των τριών Δ.Ε. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 39.047,08 €.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Για τους μη γνωρίζοντες, σας ενημερώνουμε ότι τα προηγούμενα 3 χρόνια για καθαρισμό των Νεκροταφείων, έχουν δοθεί με απ' ευθείας αναθέσεις 76.558,88 € (δείτε εδώ) και με τα φετινά 24.480,15 €, έχουμε σύνολο 101.039,03 € για τα 4 χρόνια της δημοτικής αρχής, για μία υπηρεσία ανταποδοτική (τέλος Νεκροταφείου), που το πληρώνουμε όλοι ανεξαιρέτως οι δημότες, είτε κατοικούμε στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, είτε όχι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.