Παναγιώτης Στάικος: Και το Πνεύμα εν είδει περιστεράς, εβεβαίου του λόγου το ασφαλές.!!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Και το Άγιο Πνεύμα, όπως φαίνεται, έκανε το θαύμα του, δίνοντας έμπνευση και θέληση στην Δημοτική μας Αρχή.!!!! Ναι σήμερα κιόλας πρωί - πρωί, η αξιότιμος Δημοτική μας Αρχή με τις εργάτριες από τα τρίμηνα, κάνοντας γενική επιστράτευση, έφερε και το χλοοκοπτικό μηχάνημα από τις Φυτείες (τότε δεν ξέρω, γιατί πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτες), το οποίο λόγω κακής συντηρήσεως, μετά από λίγη ώρα λειτουργίας του τα έφτυσε και μόνο ένα μικρό τμήμα του πάρκου αναψυχής έφτιαξε, κάνοντας κακή δουλειά, λόγω του προβλήματος που είχε.!!!!!Όμως οι χώροι γύρο από τα γήπεδα, όπως μου είπαν οι καθηγητές του Γυμνασίου, που είχαν πάει σήμερα ημερήσια εκδρομή με τους μαθητές, ήταν σε κακό χάλι από τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα, αφού το τρακτέρ με τον καταστροφέα πριν από κάποιες ημέρες, μόνο κάποια εύκολα τμήματα καθάρισε.!!!
Έτσι οι όμορφες εικόνες των γηπέδων είναι σε πλήρη αντίθεση με την ασκήμια και εγκατάλειψη του περιβάλλοντος χώρου.!!!!! Έτσι είναι όταν κάνεις μισές δουλειές.!!! Είπαμε το δόγμα μισά - μισά καλά κρατά.!!!
Μεταφέρω «τις θερμές ευχαριστίες» από καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Αστακού, για τις «απείρου κάλλους» εικόνες γύρο από τα γήπεδα στην είσοδο της πόλεως του Αστακού.!!!!

Αστακός 25/5/2018

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάικος

2 σχόλια:

 1. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δε μπα να φωνάζει ο κοσμος, αυτοι δέν χαμπαριάζουν με τιποτα-τίποτα

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.