Παναγιώτης Στάικος για πάρκο Αστακού: Σαλάγα τα, σαλάγα τα, τα πρόβατα και ας αφήσουμε τα Άγια τα Πνεύματα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις.!!! Τι το ‘θελα και το ‘λεγα, ότι αυτή είναι εικόνα πάρκου, και να πάλι το μέγα λιβάδι, για να αναφωνήσουμε σαλάγα τα, σαλάγα τα, τα πρόβατα.!!!! Οποία ανικανότης;;;;!!!!!!
Μα είναι δυνατόν, σε τρείς ημέρες θα έχουμε την εορτή του Αγίου Πνεύματος και έτσι θα υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας;;;;;;!!!!

Όταν ήταν κουρεμένο τότε.
Ακούρευτο τώρα.
Ακούρευτο τώρα.
Ακούρευτο τώρα.
Ακούρευτο τώρα.
 Δεν μπορούν εκεί στην Δημοτική αρχή να προγραμματίσουν για το πάρκο το κόψιμο - κούρεμα του γκαζόν κάθε εβδομάδα τουλάχιστον μία φορά, αν όχι δύο, για να υπάρχει η εικόνα πάρκου αναψυχής και όχι μεγάλου λιβαδιού;;;;;!!!!!
Εάν αδυνατούν να κάνουν το κούρεμα, όπως αρμόζει σε γκαζόν πάρκου, υπάρχει και μια άλλη πρόταση.
Να βάλουν 20 παλούκια και να δέσουν μέσα 20 προβατίνες και θα το έχουν πάντα κουρεμένο.!!!!
Και μου λένε μετά κάποιοι «φίλοι» μου, γιατί δεν τους γράφω για Παπαδάτου. Μα είναι λογική συνεπαγωγή εκεί που είναι απόμακρα να υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη.!!!
Χρόνια πολλά για του Αγίου Πνεύματος από τώρα.!!! Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αστακός 24/5/2018
Παναγιώτης Στάικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστακού 

Υ.Γ.:  Αυτό το υπέροχο Δημοτικό τραγούδι, τσοπανάκος ήμουνα είναι, ότι πρέπει για την περίπτωση και κατά τα άλλα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων και περιποίηση πρασίνου.!!!!!


1 σχόλιο:

  1. κ. Σταίκο τετοια τραγούδια να λες
    και μετα να περιμένεις να κερδισεις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.