Προβλήματα στην ύδρευση του Καλάμου από βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό.


Όπως ενημερωθήκαμε από σχετικά ποσταρίσματα στο Facebook, από προχτές την Δευτέρα παρουσιάστηκε πρόβλημα με το νερό στον Κάλαμο Λευκάδας. Σύμφωνα με ποστάρισμα στο Facebook  του Αντιδημάρχου Kαλάμου κ. Οδυσσέα Γιαννιώτη, την Τρίτη έπεσε δύτης για να ελέγξει τον υποθαλάσσιο αγωγό και διαπίστωσε βλάβη στα 9 μέτρα βάθος ξεκινώντας από Μύτικα, με τον αγωγό να έχει μετακινηθεί περί τα 6 μέτρα από εκεί που έπρεπε να είναι και σήμερα Τετάρτη κατέστη δυνατό και επισκευάστηκε.
Εμείς αναδεικνύουμε το θέμα και εφιστούμε την προσοχή κυρίως στους ερασιτέχνες ψαράδες που ρίχνουν τις άγκυρες τους για να σταθούν να ψαρέψουν με καθετή και προκαλούν βλάβες στον αγωγό που οδεύει στον πυθμένα.
Επισυνάπτουμε επίσης ναυτικό χάρτη της περιοχής, όπου αποτυπώνεται καθαρά που περνά ο αγωγός του νερού (pipeline), καθώς και τα δύο ηλεκτρικά καλώδια μέσης τάσης της ΔΕΗ (submarine cable).
Προσοχή λοιπόν σε όλους μας, γιατί το νησί έχει υποφέρει πολλά χρόνια από τέτοιου είδους βλάβες στην ύδρευση και έχουν δημιουργηθεί πολύ άσχημες καταστάσεις και μεγάλη ταλαιπωρία όλων όσων τυγχάνει να βρίσκονται στον Κάλαμο τις ημέρες της βλάβης.

1 σχόλιο:

  1. απαιτειται απο καποιους ελαχιστη υπευθυνοτητα

    οχι αγκυρες εκει που περνα ο αγωγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.