Την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου, εκλογή Συντονιστικών Γραμματειών του Κινήματος Αλλαγής. Εκλογικό Κέντρο και στον Δήμο Ξηρομέρου.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών από όλο το Νομό έγινε χθες, 20/06/2018, η πρώτη ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση μελών του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας στο Αγρίνιο.
Τη Συνέλευση άνοιξε η κεντρική ομιλήτρια Κατερίνα Μπατζελή, πρώην Υπουργός, η οποία αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη χώρα και ανέλυσε την πολιτική και αυτοδιοικητική πλατφόρμα του νέου φορέα. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη σημασία και το ρόλο των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος, που την Κυριακή, 24/06/2018, θα εκλέξουν τις Συντονιστικές τους Γραμματείες. Τέλος, ζήτησε τη συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία. 
Ακολούθησαν παρεμβάσεις στελεχών και μελών. 
Υπενθυμίζουμε ότι μετά τον ορισμό των Εφορευτικών Επιτροπών και την κατάθεση των αιτήσεων υποψηφιοτήτων όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής. 
Τα εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε όλους τους Δήμους της Αιτωλ/νίας από τις από τις 8.00 έως τις 20.00 ως εξής:
  • Μεσολόγγι: στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.
  • Αγρίνιο: στην Αίθουσα τραίνων.
  • Ναύπακτος: Αίθουσα Ναυπακτία, στο λιμάνι.
  • Αμφιλοχία: Αίθουσα Τρομπούκη.
  • Βόνιτσα: στο Δημαρχείο Ακτίου - Βόνιτσας.
  • Αστακός: στο Δημαρχείο Αστακού.
  • Θέρμο: στο Δημαρχείο Θέρμου.
Καλούμε τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσους επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία. 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.                ΤΑ ΜΕΛΗ Ν.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.