Η μηχανή του χρόνου: Ο Μύτικας και οι άνθρωποι του.


Μία φωτογραφία του 1966 σας παρουσιάζουμε σήμερα. Το σημείο είναι στο τέλος του σοκακιού του Σαμαντά, στην αυλή της οικογένειας Βασιλάκη. Στο βάθος διακρίνεται ο Άγιος Νικόλας και δεξιά το σπίτι του Μπάμπη του Λιβιτσάνη.
Την φωτογραφία μας την έδωσε ο Παρασκευάς Βασιλάκης (τον ευχαριστούμε), ο οποίος είναι το μικρό παιδάκι δεξιά, δίπλα του η Αγγελική και αριστερά της ο Σπύρος Βασιλάκης. Η γυναίκα πρέπει να είναι η Μανθία Βασιλάκη, μητέρα του Σπύρου και της Αγγελικής.

3 σχόλια:

  1. Και ο Σπύρος εννοείται δεν δίνει το παιχνίδι στην αδερφή του. Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο όμορφος πρέπει να ήταν τότε ο Μυτικας! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοείς; Εγώ τα σπίτια τα βλέπω ασοφατιστα για παράδειγμα. Αν εννοείς τους ανθρώπους έχω να πω πως ακόμα και σήμερα υπάρχει μια ιδιαίτερη διασύνδεση μεταξύ των οριτζινορ Μυτικιωτων. Και φαίνεται. Ανεξάρτητα γενιάς. Εκτός και αν το βλέπω έτσι μόνο εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.