Αργυρό μετάλλιο για τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα, στο δεύτερο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας.Την δεύτερη θέση με το αργυρό μετάλλιο στο δεύτερο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας που έγινε στην Κατούνα την Κυριακή 17 Ιουνίου, κατέκτησε ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Σύλλογος Γυναικών Κατούνας και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκε μεταξύ του ΚΑΠΗ Βόνιτσας και του ΙΕΚ Βόνιτσας.
Για την ιστορία, οι γυναίκες από τον Μύτικα έφτιαξαν ένα πιάτο σούπα τραχανά με χοιρινό.
Η διοργάνωση του δεύτερου Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας, έγινε από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας, με τις εξής συμμετοχές:
  • Δημόσιο ΙΕΚ Βόνιτσας.
  • Σύλλογος Γυναικών Κατούνας.
  • ΚΑΠΗ Βόνιτσας.
  • Σύλλογος Γυναικών Μύτικα.
  • Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας.
  • Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.
  • Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ACROPOLIS.
Κριτές της εκδήλωσης ήταν ο Carlos Martin Cosme, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας CEUCO, ο Κωνσταντίνος Μουζάκης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής ACROPOLIS και ο Chef Κολύδας Βασίλης.
1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.