Βυθίστηκε ιστιοφόρο κοντά στο Πλατυγιάλι. Καλά στην υγεία τους οι δυο επιβαίνοντες που είναι από την Πάτρα.Γύρω στις 11:00 το πρωί ανοιχτά του Αστακού στην περιοχή του Πλατυγιαλίου βυθίστηκε ιστιοφόρο μήκους 17 μέτρων, που παρουσίασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εισροή υδάτων.
Οι δύο επιβαίνοντες, Έλληνες, από την περιοχή της Πάτρας, επιβιβάστηκαν στο βοηθητικό (φουσκωτό) του ιστιοφόρου και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος που ερευνούν τα αίτια της βύθισης του ιστιοφόρου και αν έχει προκληθεί ρύπανση στο σημείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.