Παναγιώτης Στάικος: Δυστυχώς είμαστε ανοργάνωτη και ανοχύρωτη Χώρα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Είναι αλήθεια πως τα στοιχεία της φύσης δεν νικιούνται. Αλλά δυστυχώς είμαστε ανοργάνωτη και ανοχύρωτη Χώρα, όσο και αν φωνάζουμε κάποιοι και γινόμαστε και κακοί. Παντελής ανοργανωσιά - ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού, γιατί αν υπήρχε δεν θα είχαμε τόσους νεκρούς δυο βήματα από την θάλασσα , η οποία αν φθάσεις παρέχει την απόλυτη προστασία.

Αστακός 24/7/2018

Παναγιώτης Στάικος

2 σχόλια:

  1. την "οχύρωσαν" τη χώρα με αντιπυρικές ζώνες και δασικους δρόμους εδω και σαραντα χρονια οι κυβερνήσεις μας , κ. Σταικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι και όχι μόνο ,γιατί εγώ αγαπητέ 12:34 μίλησα για Κρατικό μηχανισμό ,ο οποίος έπρεπε να δουλεύει ,όπως στην Δανία ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην Κυβέρνηση .!!!
    Όμως το γεγονός ότι δεν βρισκόντουσαν στην περιοχή εκείνη την στιγμή 150 μοτοσυκλετιστής αστυνομικοί και αλλά τόσα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής τα ταχείας επέμβασης (όπως αυτά τα δυο (2) Mazda ) ,μαζί με τα αλλά δυο μεγαλύτερα που αγοράσαμε την τετραετία που ήμουν Δήμαρχος ,για να βοηθήσουν τους κατοίκους ,για να πάνε αμέσως προς την Θάλασσα ,είναι ευθύνη συγκεκριμένων Πολιτικών Προσώπων ,οι οποίοι έπρεπε να είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.