Επιλέγει να μην ανέβει στην Α' κατηγορία ο Αλυζιακός και παραμένει στην Β' κατηγορία.Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει από χθες ο Αλυζιακός Μύτικα καθώς διεξήχθησαν οι εκλογές στον σύλλογο. Το νέο ΔΣ θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες ώστε να γίνει και η κατανομονή των αξιωμάτων.
Χθες όμως πάρθηκε και για σημαντική απόφαση για την κατηγορία που θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Ο Αλυζιακός δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α' κατηγορία και αυτό γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πέρυσι ο Αλυζιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά παρόλα αυτά η απόφαση είναι να αγωνιστεί στη Β' κατηγορία και αυτό οφείλεται στο γηπεδικό πρόβλημα.
Το γήπεδο του Μύτικα δεν διαθέτει χλοοτάπητα και αυτό οδηγεί τους ανθρώπους της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, να μην δηλώνουν συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία του νομού.
Οπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου, το ποιο κοντινό γήπεδο είναι του Αστακού, το οποίο απέχει περισσότερα από 30 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι σαν να παίζει όλους τους αγώνες εκτός έδρας.

3 σχόλια:

 1. Σωστή η απόφαση της διοίκησης που εξυψώνει αθλητικά,
  την ποδοσφαιρική ομάδα του Αλυζιακού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ; ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Του χρόνου δεν έχει Βόλγα. Και χωρίς Βόλγα δεν είμαστε ξανά για πρωτάθλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.