Λογαριασμοί της ΔΕΗ πληρωμένοι εμπρόθεσμα και οι πελάτες χρεωμένοι. Γιατί;


Ένα θέμα μας ζήτησε να αναδείξουμε ο συμπατριώτης μας Γιάννης Λιβιτσάνης (Γκούρας) και αφορά την πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ μέσω ΕΛΤΑ. Αναρωτιέται και καταγγέλλει, πως γίνεται ενώ οι λογαριασμοί της ΔΕΗ πληρώνονται εμπρόθεσμα, στο επόμενο λογαριασμό να εμφανίζονται οι πελάτες χρεωμένοι.
Το ίδιο πρόβλημα το έχουν πάρα πολλοί και όχι μόνο αυτός. Μας ανάφερε ότι 26.6 πλήρωσε λογαριασμό της ΔΕΗ, που έληγε 5.7 (9 ημέρες μετά) και στο επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ φαινόταν χρεωμένος.
Επικοινώνησε με τα κεντρικά των ΕΛΤΑ και ενώ του είπαν θα σας πάρουμε να σας απαντήσουμε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση μετά και όταν διαμαρτυρήθηκε άκουσε και βρισιές.
Γιατί συμβαίνει αυτό ειδικά με την ΔΕΗ και όχι παράδειγμα με πληρωμές άλλων φορέων όπως Δημόσιο, NOVA κλπ αναρωτιέται; 

5 σχόλια:

  1. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί είναι το αν αυτή τη στιγμή (που θεωρητικά έχουν πληρωθεί οι λογαριασμοί) φαίνεται η πληρωμή στα αρχεία της ΔΕΗ. Αν δεν φαίνεται, τότε υπάρχει άλλου είδους προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κολπο των ΕΛΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟς ΜΕ ΤΗΝ δεη ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝ ΚΑΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα ΕΛΤΑ πουλανε και αυτα δικο τους ρευμα με αποτελεσμα να σαμποταρουν την ΔΕΗ και να μην αποδιδουν τους λογαριασμους κανονικα οπως πρωτα προς την ΔΕΗ.Με αποτελεσμα να δημιουργηθη μεγαλο προβλημα και πλεον ο κοσμος εχασε την εμπιστοσυνη του προς τα ΕΛΤΑ και ενω πρωτα περιμενες μεχρι και δυο ωρες το λιγοτερο να εξυπηρετηθης τωρα οτι ωρα να πας στα ΕΛΤΑ μονο τους υπαλληλους βλεπεις μεσα.και αρχισαν να βγαζουν ενημερωτικα φυλαδια να γυρισει ο κοσμος ξανα στα ΕΛΤΑ.λιγο δυσκολο μου φενεται.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτο ο δημόσιος τομεας συρρικνωνεται και χανεται η εμπιστοσυνη των πολιτων προς τις Υπηρεσίες τους.τωρα σταματαμε και την πληρωμη της ΔΕΗ.Μηπως υπαρχει συντεκνια μεταξυ κυβερνησης ΕΛΤΑ και ΔΕΗ για ρευστοτητα στα ΕΛΤΑ.Η ΔΕΗ γιατι δεν απαιτει τα χρηματα της απο τα ΕΛΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκτός αυτού υπάρχει κσι το άλλο που όμως δέν το λέμε ?
    Οι συνεπείς φορολογούμενοι πολίτες πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους,
    αλλά η Εθνική Οικονομία βρέθηκε καταχρεωμένη με 350 δις ευρώ δημόσιο εξωτερικό χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.