Συμψηφισμοί και ανύπαρκτες χρεώσεις κυβικών νερού.


Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τους λογαριασμούς της ύδρευσης που λαμβάνουν συνδημότες μας από τον Μύτικα και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι γενικό κακό και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας.
Ως γνωστό ο Δήμος Ξηρομέρου κάποια εξάμηνα χρεώνει κυβικά νερού αυθαίρετα χωρίς μετρήσεις (ο κανόνας), μιας και όπως επικαλείται, δηλώνει αδυναμία λόγω έλλειψης προσωπικού, με βάση την κατανάλωση του αντίστοιχου περυσινού εξαμήνου όπως λένε οι διοικούντες.
Όταν γίνεται μέτρηση (η εξαίρεση) και αποδεικνύεται ότι άδικα χρεώθηκαν δεκάδες κυβικά νερού, αντί στον επόμενο λογαριασμό να γίνει συμψηφισμός και να έρθει μόνο το πάγιο έως ότου συμπληρωθούν τα αδίκως χρεωθέντα κυβικά, ο Δήμος εξακολουθεί να στέλνει στους επόμενους λογαριασμούς χρέωση επιπλέον κυβικών!!!
Ματαίως οι δημότες τρέχουν και ξανατρέχουν στο Δημαρχείο στον Αστακό, μετακινούμενοι με το αμάξι τους και με αλλεπάλληλες αιτήσεις τους ζητάνε να σταματήσουν να χρεώνονται, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Διαβεβαιώσεις ότι θα διορθωθεί το λάθος λαμβάνουν, ναι έχεις δίκιο ακούνε, αλλά όλο και νέα κυβικά τους χρεώνονται σε κάθε επόμενο λογαριασμό.
Εντωμεταξύ υπάρχουν περιπτώσεις σπιτιών που είναι ανοικτά μόνο 2 μήνες το Καλοκαίρι και που τα αδίκως χρεωθέντα κυβικά για να συμψηφιστούν με κυβικά πραγματικής κατανάλωσης, θα πρέπει να περάσουν χρόνια!!!
Τα στοιχεία τα έχουμε και αν αμφισβητηθούμε σε όσα δημόσια γράφουμε, θα τα παρουσιάσουμε.

4 σχόλια:

  1. Εκεινα τα λεφτά απο τελη ύδρευσης στον πρωην δημο Αλυζιας
    πότε θα τα παρει ο δημος ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεβη και στην οικογενεια μου, υπερβολικα ποσα για 2 σπιτια που ειναι κλεισμενα 9 μηνες τον χρονο.Ηδη καποιοι απο εμας προετοιμαζομαστε να προσφυγουμε στην δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....ειδικα με το κακο ιστορικο που εχει ο δημο μας στο θεμα του νερου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτό υπάρχει και ο εισαγγελέας Γιατί δεν πάνε στον εισαγγελέα τι φοβούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.