312.000 € το ύψος των δανείων του Δήμου Ξηρομέρου.


Τρία δάνεια με συνολική ετήσια δόση 312.000 € πρέπει να εξυπηρετεί ο Δήμος Ξηρομέρου. Το πρώτο αφορά τον πρώην Δήμο Αστακού και την περίοδο 2006 - 2010, το δεύτερο αφορά τον πρώην Δήμο Αλυζίας και την περίοδο 2006 - 2010 και το τρίτο είναι το πρόσφατο που πάρθηκε το 2017, επί της νυν διοίκησεως του Δήμου Ξηρομέρου.
Σας ενημερώνουμε ότι τα δάνεια αποπληρώνονται από την ετήσια τακτική επιχορήγηση που λαμβάνει ο Δήμος Ξηρομέρου και εγγράφεται στον κωδικό του Προϋπολογισμού Κ.Α.0611 «ΚΑΠ για την κάλυψη γενικών δαπανών», η οποία είναι περίπου 1.620.000 € για όλο το χρόνο.
Από την ίδια τακτική επιχορήγηση αποπληρώνεται η μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων και των αιρετών του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και οι ασφαλιστικές τους εισφορές, όπως και οι επιχορηγήσεις προς τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο του Δήμου Ξηρομέρου, με τις ετήσιες δόσεις των δανείων επισημασμένες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.