Κοινωφελής Επιχείρηση: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Η δική μας άμεση απάντηση.


Αστακός, 29/9/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού
Ταχ. Κώδικας: 30006
Τηλέφωνο Fax: 26460 41482
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com
Πληροφορίες: Γεωργούλας Κων/νος 
ΠΡΟΣ: ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS 

Αγαπητό Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Σε σχετική ανάρτηση στο Blog σας για την νέα ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (http://kedix.gr/), προστέθηκε σχόλιο από το Blog σας, με το οποίο αναφέρονται τα εξής: «Σωστή η κίνηση και πρέπει και δικός μας Δήμος να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το κομμάτι το οποίο μπορεί να βελτιώσει πολύ την καθημερινότητα του δημότη στις συναλλαγές του με τον Δήμο και όχι απλά κάνουμε κάτι σαν υποχρέωση και για το θεαθήναι.
Παράδειγμα κλειστά τα ΚΔΑΠ την Παρασκευή και το δελτίο τύπου σε όλα τα τοπικά μέσα ανέβηκε εκτός από την επίσημη σελίδα της Κοινωφελούς. Για την σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου θα τα πούμε αναλυτικά σύντομα, με την λέξη απογοήτευση να είναι η μόνη που θα πούμε προς το παρόν».
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για αποφυγή παραπληροφόρησης και ανάλογων περιστατικών στο μέλλον από το Blog σας ή οποιοδήποτε άλλο Blog, θα συνιστούσαμε πριν το οποιοδήποτε σχόλιο ή συμπέρασμα να προβείτε σε καλύτερη μελέτη της σελίδας μας.
Αν λοιπόν παρατηρούσατε την επίσημη σελίδα περισσότερο, θα βλέπατε πως στην κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (Γενικές ανακοινώσεις) ΕΙΚΟΝΑ 1- υπάρχει η ανάρτηση για τα κλειστά ΚΔΑΠ λόγω καιρού από 27.9.2018. Παράλληλα, στην κάθε δομή ΚΔΑΠ αν κάποιος πατήσει στο σύνδεσμο του facebook (για όσους το χρησιμοποιούν) θα οδηγηθεί στις σχετικές σελίδες οι οποίες ενημερώθηκαν από τα 3 ΚΔΑΠ για την εν λόγω ανακοίνωση. Επομένως υπήρξε ανάρτηση και ενημέρωση των πολιτών όχι σε μια (1) αλλά σε δυο (2) τοποθεσίες στην επίσημη σελίδα μας. 
Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και ελπίζουμε η κίνηση/προσπάθεια επικοινωνίας με τους πολίτες που γίνεται από μέρους μας να σας βρει αρωγούς στο μέλλον και όχι αφορμή για υποβίβαση της προσπάθειάς μας. Να σημειωθεί τέλος πως η σελίδα μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και τώρα εμπλουτίζεται σε όλα τα επίπεδα. 
Να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά Blog που δημοσίευσαν την ανακοίνωσή μας και γενικότερα δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας για την καλύτερη ενημέρωση όλων των πολιτών. 

ΕΙΚΟΝΑ 1

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η απάντηση μας θα είναι σύντομη και περιεκτική. Ως αργά το βράδυ της Πέμπτης και μεσημέρι Παρασκευής, η ανακοίνωση δεν είχε ανεβεί στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς (για το Facebook δεν ξέρουμε), γι αυτό και το σχετικό προαναφερόμενο σχόλιο μας, μιας και μας έκανε εντύπωση.
Όσο για την φωτογραφία που μας έστειλε μέσω του δελτίου τύπου η Κοινωφελής και για το ότι η ανακοίνωση φαίνεται να έχει ανέβει Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο site σύμφωνα με αυτή, επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε κάποια πραγματάκια και εμείς επί του συγκεκριμένου αντικειμένου, σας λέμε ότι κάθε διαχειριστής ιστοσελίδας μπορεί να ορίσει σε κάθε ανάρτηση ημερομηνία και ώρα όποια θέλει και δείτε μία ανάρτηση μας στις 17 Νοέμβρη του 1973 (όταν ήμασταν 1 έτους!!!) που ανακοινώνουμε στο Blog μας την εισβολή του τανκς στο Πολυτεχνείο και από κάτω ακολουθεί η σχετική φωτογραφία της ανάρτησης μας.
Και για να το λήξουμε το θέμα που για μας είναι ασήμαντο (είναι ο λόγος ο δικός μας ενάντια στο δικό σας), καλό είναι να έχουμε απαντήσεις επί σημαντικών θεμάτων που ενδιαφέρουν τον κόσμο, όπως αυτό που αναδείξαμε κατόπιν ενόχλησης πολιτών της Κανδήλας, για τα 14.850 € κομμένα εντάλματα πληρωμής για το Κ.Η.Φ.Η Κανδήλας και για την εικόνα εγκατάλειψης που αυτό σήμερα παρουσιάζει. Εκεί κανείς δεν έδειξε πρόθεση και ευαισθησία να απαντήσει, όχι σε εμάς, αλλά στους πολίτες (δείτε εδώ).
Χωρίς να παραβλέπουμε και να μηδενίζουμε το σημαντικό έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, θα συνεχίζουμε να ενημερώνουμε με σοβαρότητα τους πολίτες, ασκώντας την καλοπροαίρετη κριτική μας, γιατί έτσι είμαστε χρήσιμοι και όχι ξεσκονίζοντας τους διοικούντες από το πρωί ως το βράδυ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.