Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης απαντά σε δημοσίευμα.


Με επώνυμο σχόλιο του στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS (δείτε εδώ), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης αποκαθιστά την αλήθεια αναφορικά με πρόσφατο δημοσίευμα στο γνωστό site ενημέρωσης ΑΓΡΙΝΙΟ NEWS (δείτε εδώ) και από δική μας γνώση, έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει.
Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στον Δήμο Ξηρομέρου, από ανθρώπους που δεν μπορούν άλλο να βλέπουν και να ανέχονται όλη αυτή την κατάσταση στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ξηρομέρου, πέρα από κόμματα, ιδεολογίες και προσωπικές διαφορές, που εδώ που έχει φτάσει ο Δήμος Ξηρομέρου είναι πολυτέλεια και ανάξιοι και κατώτεροι των κρίσιμων περιστάσεων κάποιοι να κολλήσουν σε αυτά. 
Μία καθαρά αυτοδιοικητική πρόταση θα λάβει πολύ σύντομα σάρκα και οστά, ώστε να οδηγήσει τον Δήμο Ξηρομέρου σε άλλο δρόμο, γιατί υπάρχει ο άλλος δρόμος, όσο και αν κάποιοι θέλουν να σας πείσουν για το αντίθετο.
Διαβάστε την απάντηση του κ. Λευτέρη Μάντζαρη:
«Όλο το κείμενο σε ότι με αφορά είναι ανυπόστατο από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία. Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω, γιατί διαφορετικά θα το θεωρήσω προβοκατόρικο.
Η Συμπολιτεία και εγώ προσωπικά, όπως γνωρίζουν όλοι, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από το Μάιο, δημιουργίας ενός σχήματος που θα εκφράσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, πέρα από ιδεολογικές και κομματικές διαφορές.
Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ανάγκη από τη σύνθεση, τη συσπείρωση και την ενότητα αυτών των δυνάμεων και όχι την αποσύνθεση που επιχειρεί να πετύχει η συγκεκριμένη ανάρτηση. Συνεπώς ο τελευταίος που θα επιζητούσε στήριξη από κόμμα θα ήμουν εγώ.
Ένα είναι βέβαιο πάντως, ότι ο δρόμος που επιλέξαμε ως παράταξη τάραξε τα νερά, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα τον συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.