Νίκος Θωμά Νταής: Ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη κατάσταση, κοντά στο Λύκειο του Μύτικα και στο γήπεδο!

Φωτογραφίες αρχείου από την φωτιά στο σημείο στις 9 Ιουνίου 2017.
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Κοντά στο Λύκειο του Μύτικα και στο γήπεδο! 

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου. 

Βρώμα και δυσωδία επικρατεί στον δημόσιο χώρο, κάτωθεν του γηπέδου Μύτικα και κοντά στο Λύκειο! Κυριολεκτικά ο χώρος έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο! «Λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα….». Σκουπίδια, μπάζα και απορρίμματα πάσης φύσεως σε μεγάλο όγκο και έκταση δίπλα από το Λύκειο Μύτικα, που φοιτούν τα νέα παιδιά και δίπλα από το γήπεδο, που αθλείται η νεολαία μας και η ποδοσφαιρική ομάδα του «ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ», που συναντάται και δίνει ποδοσφαιρικούς αγώνες και με άλλες εκτός έδρας ποδοσφαιρικές ομάδες, οπότε οι επισκέπτες και φίλαθλοι απολαμβάνουν ένα ντροπιαστικό θέαμα, που δεν αρμόζει στο Μύτικα!
Έχουμε γίνει κυριολεκτικά ρεζίλι! Σκουπίδια, παπλώματα, στρώματα, παλιοσίδερα, ψόφια ζώα και ότι φανταστεί ο νους του ανθρώπου στο μεγαλείο τους…….. Διερχόμενες από το σημείο αυτό δύο ομογενείς Μυτικιώτισες του εξωτερικού, έμειναν έκπληκτες αντικρίζοντας το απαράδεκτο αυτό θέαμα και την πικρία τους εξέφρασαν με συγκίνηση λέγοντας: «ΝΤΡΟΠΗ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ……»
Απέναντι είναι και τα σπίτια του οικισμού της Παναγούλας και το θέαμα είναι ορατό και από τον διερχόμενο εκεί δρόμο. Πολύ πλησίον είναι και η Ξενοδοχειακή Μονάδα Αδελφών Βασιλάκη «ΚΑΒΟ ΜΥΤΙΚΑΣ», που καταλύουν ντόπιοι και ξένοι τουρίστες. Διεθνής λοιπόν η δυσφήμηση του Μύτικα!
Επίσης πλησίον του Λυκείου είναι και ο δημόσιος χώρος 2000 τ.μ. περίπου, που προορίζεται για την ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, πλημμυρισμένος από αγριόχορτα, πανύψηλα καλάμια κλπ άχρηστα αντικείμενα, στον οποίο χώρο πέρσι είχε σημειωθεί πυρκαγιά που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να τη σβήσει.
Απέναντι από το Λύκειο, στο νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα, η ίδια απαράδεκτη κατάσταση! Στο έλεος του Θεού ο Μύτικας! ΚΡΙΜΑ!
Αφού λοιπόν Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, παραμένει αδιάφορη και έχομε γίνει «ρεζίλι» στα μάτια Ελλήνων και ξένων τουριστών και η απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση απειλεί τόσο την ΥΓΕΙΑ της Μαθητιώσας Νεολαίας και της Αθλούμενης Νεολαίας μας, αλλά και των κατοίκων, ΓΙΑΤΙ το Συμβούλιο του «ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ», το Λύκειο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Λυκείου, δεν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ προκαλώντας και την ΕΠΕΜΒΑΣΗ και άλλων Υπηρεσιών; Θέλει μεγάλη σκέψη η ενέργεια αυτή; ΟΧΙ!
Θέλει ΘΕΛΗΣΗ, την οποία δυστυχώς δεν βλέπει ο κόσμος μας στο πρόσωπο των ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!

Σεπτέμβριος 18-9-2018

Νίκος Θωμά Νταής
σ. Συμβολαιογράφος

1 σχόλιο:

 1. Θερμά συγχαρητήρια κύριε Νταή .
  Γι ‘αυτό το πολύ σοβαρό και συνάμα αλγεινό θέαμα , το οποίο αναδείξατε με μια άριστη γραφή ,που θα πρέπει να σας μιμηθούν και νέοι ηλικιακά άνθρωποι , αποδείξατε συνάμα πως εκτός από ενεργός πολίτης ,αφού συχνά παρεμβαίνετε με παρρησία και θίγετε τα κακώς κείμενα , εκφράζετε έναν φρέσκο και δυναμικό πολιτικό λόγο , τον οποίο θα ζήλευαν πολλοί νέοι , οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά .!!!!
  Αυτό θα έπρεπε ,να το είχε αναδείξει η Αντιπολίτευση του Δήμου ,αλλά αφού δεν το έπραξε, ως όφειλε εκ του θεσμικού της ρόλου , είναι πολύ ελπιδοφόρο , πως υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς και το πράττουν χωρίς καμία ιδιοτέλεια ή να συκοφαντήσουν ή να προσβάλουν κάποιον , αλλά από αγάπη για τον τόπο τους .!!!!
  Με χαροποιήσατε ιδιαίτερα και εκτός από τα συγχαρητήρια , θέλω να σας εκφράσω και τις ευχαριστίες μου .!!!
  Με εκτίμηση
  Παναγιώτης Στάικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.