Μύτικας: Πιστόλι, φυσίγγια και κάλυκες εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο νεαρού – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.Στη σύλληψη ενός 25χρονου, προχώρησαν σήμερα, τα ξημερώματα, στον Μύτικα, αστυνομικοί του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο νεαρός οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στην εν λόγω περιοχή και σε έλεγχο που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη, γεμιστήρας με τρία φυσίγγια και δέκα ακόμη φυσίγγια του ιδίου όπλου καθώς και οκτώ κάλυκες.
Ο δράστης αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας ενώ το όπλο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στο γραφείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα, ώστε να εξεταστεί αν ενέχεται σε έκνομες πράξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.