Αποτελέσματα των αναλύσεων νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, σε 6 οικισμούς του Δήμου Ξηρομέρου.


Ο Δήμος Ξηρομέρου ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του τις μετρήσεις ποιότητας του νερού για 6 οικισμούς του Δήμου μας. Δική μας γνώμη, που την έχουμε πει φωναχτά και επώνυμα εδώ και πολλά χρόνια είναι, ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου πρέπει να υπάρξει ειδική ενότητα (όχι στο ανακοινώσεις) για τακτική ανάρτηση, όχι ευκαιριακή, των μετρήσεων της ποιότητας νερού για όλους τους οικισμούς και οι οποίες μετρήσεις να γίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
Έτσι πρέπει να κάνει ένας Δήμος που σέβεται στοιχειωδώς τους δημότες του. Όλοι σχεδόν οι Δήμοι το κάνουν και κάποιοι μάλιστα στέλνουν μαζί με τους λογαριασμούς του νερού και τις μετρήσεις του αντίστοιχου οικισμού. Εμείς μέχρι τώρα αυτό δεν το κάναμε, άραγε γιατί;
Το έχουμε γράψει ούτε ξέρουμε πόσες φορές, σε βαθμό να έχουμε καταντήσει κουραστικοί έως γραφικοί. Τα ίδια ακριβώς είπαμε και προφορικά προχτές στον Αντιδήμαρχο, με αρμοδιότητα την ύδρευση, κ. Θόδωρο Λιβάνη. Ελπίζουμε από εδώ και πέρα αυτό να συμβαίνει για όλους τους οικισμούς.
Εδώ οι μετρήσεις ποιότητας νερού Αστακού.
Εδώ οι μετρήσεις ποιότητας νερού Κανδήλας.
Εδώ οι μετρήσεις ποιότητας νερού Μύτικα.
Εδώ οι μετρήσεις ποιότητας νερού Βασιλόπουλου.
Εδώ οι μετρήσεις ποιότητας νερού Καραϊσκάκη.
Εδώ οι μετρήσεις ποιότητας νερού Παναγούλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.