Με τίμημα 108.407,68 € δημοπρατήθηκε η κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κανδήλας.


Όλοι γνωρίζουμε ότι στις 12.10.2018 δημοπρατήθηκε το έργο «Κατασκευή Συνθετικού Χλοοτάπητα Γηπέδου Ποδοσφαίρου Τ.Κ. Κανδήλας», προϋπολογισμού 124.606,53 € με έκπτωση 13% και τελικό τίμημα 108.407,68 € (δείτε εδώ).
Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ θετική εξέλιξη για την Κανδήλα και όλη την Δ.Ε. Αλυζίας, που έρχεται να συνεισφέρει στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού και αναμένουμε και εμείς σύντομα να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ εργολάβου και Δήμου Ξηρομέρου και εντός 4 μηνών το αργότερο, το έργο να έχει τελειώσει, όπως ακριβώς ανέφερε και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε πρόσφατα ο Δήμος Ξηρομέρου (δείτε εδώ).
Εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκαμε Δήμους που προχώρησαν σε δημοπράτηση παρόμοιου έργου κατασκευής συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου και σας παρουσιάζουμε τι βρήκαμε:
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου δημοπράτησε το 2018 το γήπεδο της Κατοχής με προϋπολογισμό 247.300 € και με έκπτωση 40% το έκανε με 176.593,56 € (δείτε εδώ).
Ο Δήμος Παύλου Μελά δημοπράτησε το 2018 με προϋπολογισμό 410.300 € (δείτε εδώ).
Ο Δήμος Χαλκιδέων δημοπράτησε το 2017 με προϋπολογισμό 249.892,24 (δείτε εδώ).
Ο Δήμος Νίκαιας δημοπράτησε το 2015 με προϋπολογισμό 433.000 € (δείτε εδώ).
Ο Δήμος Ιλίου δημοπράτησε το 2014 με προϋπολογισμό 291.411 € (δείτε εδώ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.