Με μεγάλη επιτυχία η βράβευση της αθλήτριας Μαριάννας Τσιλίκη από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.


Πηγή: http://kedix.gr

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 29 Νοεμβρίου 2018 από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Φυτειών, η βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο άθλημα kick boxing Μαριάννας Τσιλίκη του Σπύρου.
Αρχικά, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης καλωσόρισε την αθλήτρια και τους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι πρόκειται για μια σεμνή τελετή προς τιμήν της αθλήτριας και του προπονητή της , ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον αθλητισμό, στο άθλημα kick boxing και στο Ξηρόμερο. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος με τα μέσα που διαθέτει στον τομέα του αθλητισμού δεν έχει κάνει τα μέγιστα δυνατά. Σημείωσε ότι η σημερινή εκδήλωση μπορεί ν’ αποτελέσει τροφή για σκέψη στη Δημοτική Αρχή και τον προάγγελο για την μελλοντική στήριξη όλων των αθλητών του τόπου μας.
Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης κ. Γεωργούλας Κων/νος, ο οποίος ευχαρίστησε την Μαριάννα Τσιλίκη και τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη για την επιτυχία που χάρισαν στο Ξηρόμερο και τους ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του αθλητισμού και της διοργάνωσης των αθλητικών γεγονότων για τον τόπο μας, ενώ έκανε λόγο επιγραμματικά στις δράσεις της Κοινωφελής στον τομέα του Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της θητείας του, δηλώνοντας δυναμικά παρόν και αρωγός των αθλητικών γεγονότων στο μέλλον.
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν video από τον αγώνα της αθλήτριας και την καταχειροκρότησαν.
Ακολούθησε η βράβευση της αθλήτριας από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς και η βράβευση του προπονητή της από τον Δήμαρχο.
Η αθλήτρια ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή, την οικογένειά της και τον προπονητή της, ενώ υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Ο προπονητής της σημείωσε ότι η Μαριάννα Τσιλίκη μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον φέρνοντας στον τόπο Ολυμπιακά μετάλλια και πρόσθεσε ότι παρ΄όλο που πρόκειται για ένα βίαιο άθλημα κατά κοινή ομολογία, η επιτυχία τους στηρίζεται στο μυαλό.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και κεράσματα.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Στεργίου Δημήτριος, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ ενώ την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο κ. Σπύρος Μπενέκος και η Εφημερίδα Μαίστρος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κολοβός Χρήστος, Κατσιπάνος Αναστάσιος, Τζαχρήστας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Φυτειών κ. Φλωρόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος Παπαδάτου κ. Ζαρέντης Νίκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ακαρνανικό Φως Ιωάννης Τζαχρήστας, το προσωπικό των ΚΔΑΠ Αστακού, Φυτειών, Κανδήλας και το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι δομών Φυτειών και Αστακού.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.