Κάτι καλό έρχεται για το γήπεδο του Μύτικα


Πληροφορίες που ήρθαν εις γνώση μας, αναφέρουν ότι στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα Πανιώνιος - Παναιτωλικός στην Νέα Σμύρνη, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και του πολιτευτή του νομού μας κ. Σταύρου Καραγκούνη, με τον τελευταίο να θέτει στον Υφυπουργό θέματα που άπτονται των αθλητικών υποδομών του νομού.
Εκεί μαθαίνουμε ότι τέθηκε και το θέμα του γηπέδου του Μύτικα από τον κ. Σταύρο Καραγκούνη και οι πληροφορίες μας καταρχήν μιλάνε για θετική ανταπόκριση.
Η όλη διαδικασία θα γίνει μέσω της ΓΓΑ του Υπουργείου Αθλητισμού, εντασσόμενο το γήπεδο του Μύτικα στο πρόγραμμα δημιουργίας γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα που τρέχει ανά την Ελληνική Επικράτεια.
Στη ΓΓΑ αθλητισμού υπάρχει κατατεθειμένη σχετική μελέτη για το γήπεδο του Μύτικα και άρα μπορεί να ενταχθεί με βάση αυτή στο εν λόγω πρόγραμμα.
Δικαιούται η περιοχή ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και το γήπεδο του Μύτικα έχει όλες τις προϋποθέσεις, μιας και μιλάμε για ένα γήπεδο από χρόνια νομιμοποιημένο, με σωστές διαστάσεις και με έτοιμη μελέτη τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα κατατεθειμένη στη ΓΓΑ.
Δύο χρονιές η ομάδα του Μύτικα ανέβηκε στην Α' κατηγορία και δήλωσε άρνηση να αγωνιστεί εξ αιτίας της έλλειψης γηπέδου με χόρτο, όμως αυτό είναι το λιγότερο. Σε μία περιοχή που από την Άνοιξη έως το πέρας του Καλοκαιριού έχουμε μεγάλη αύξηση του πληθυσμού, με υποδομές στον τουρισμό να είναι σε εξέλιξη και σε φάση κατασκευής, με εξαιρετικές προοπτικές για τουριστική ανάπτυξη, ένα γήπεδο με χόρτο επιβάλλεται να γίνει ώστε να προσφέρει στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της περιοχής.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε, αυτά που πληροφορούμαστε στα λόγια, να γίνουν και πράξεις και φυσικά εννοούμε να δούμε επίσημα το γήπεδο του Μύτικα να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΓΓΑ και πολύ περισσότερο να δούμε έναρξη εργασιών σύντομα...

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΓΡΑΠΤΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΠΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.