Οι πικρές αλήθειες για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρομέρου.


Νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε κάποιες πικρές αλήθειες για την λειτουργία της Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δήμο μας και για την συνειδητή πλήρη απαξίωση της, ευτελισμό της και μέγιστη κοροϊδία προς τους πολίτες μέλη της Επιτροπής αυτής, αναφερόμενοι και τεκμηριώνοντας την άποψη μας.
1. Πως λέγεται όταν καλείς τους πολίτες μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης να πουν τις προτάσεις τους ώστε να διαμορφωθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός, ενώ αυτά έχουν ήδη διαμορφωθεί εκ των προτέρων; Βάλτε εσείς την λέξη....  
2. Πως λέγεται να καλείς τους πολίτες μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης και ακόμα αυτά τα ήδη εκ των προτέρων διαμορφωμένα Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό, να μην τα έχουν λάβει έστω και μία μέρα πριν, ώστε στοιχειωδώς να τα μελετήσουν για να μπορέσουν να εκφράσουν θέση και άποψη; Βάλτε εσείς την λέξη...
3. Μπορεί να αναφερθεί στα 5 Τεχνικά Προγράμματα και Προϋπολογισμούς, έστω ΜΙΑ πρόταση, ΜΙΑ ΟΧΙ ΔΥΟ, μέλους της Επιτροπής Διαβούλευσης που να ενσωματώθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα ή στον Προϋπολογισμό; Ρητορικό το ερώτημα και η απάντηση εύκολη. ΚΑΜΜΙΑ
Αυτές είναι οι πικρές αλήθειες για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρομέρου και μετά υποκριτικά λέμε ότι δεν βρίσκουμε μέλη, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έρχονται κλπ, όταν εν τοις πράγμασι έχουμε ευτελήσει και τον θεσμό και τις διαδικασίες.
Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την Επιτροπή Διαβούλευσης και για την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, αυτά αναδεικνύουν και όχι εγώ ήμουν κάτω, όχι εσύ ήσουν πάνω, ήταν κλειστές οι πόρτες, όχι δεν ήταν, ήμασταν εκεί και εσείς απέναντι δεν ερχόσασταν και διάφορα άλλα τέτοια, εν ει δη κουβέντα να γίνεται και κουτσομπολιό.
Επειδή έτυχε να ήμασταν μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης 3 χρόνια, παραιτηθήκαμε σεβόμενοι τον εαυτό μας και μη δεχόμενοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε εν γνώση μας σε μία κοροϊδία, εξηγώντας φυσικά τους λόγους παραίτησης μας (δείτε εδώ).

1 σχόλιο:

  1. Φίλε ανώνυμε υβριστή. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι τα παίρνουν λουφάζουν...

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.