Ο κ. Παναγιώτης Στάικος καλωσορίζει την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Αγαπητέ μου συνάδελφε και φίλε Γιάννη.
Καλωσορίζω την υποψηφιότητά σου, η ο οποία προέκυψε έστω και με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο, μέσα από τα υπολείμματα της Συμπολιτείας και υπό την αιγίδα του κυρίου Γιάννη Λύτρα, αφού από αυτόφωτος που πιστεύω ότι είσαι, σε μετέτρεψε ως ετερόφωτο.
Από την πρώτη ημέρα που διορίστηκες στο Αγροτικό ιατρείο του Μαχαιρά (και τι σύμπτωση σε αυτό ξεκίνησα και εγώ το 1980), σε καλοδέχτηκα και δεν υπήρξε κανένας ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά είχαμε και έχουμε άριστη συνεργασία, η οποία δημιούργησε και μια δυνατή φιλία με επισκέψεις σε γιορτές και κοινά τραπέζια διασκέδασης.
Έτσι και τώρα δεν σκοπεύω, να σε βλέπω ως πολιτικό αντίπαλο, αλλά ως συνυποψήφιό μου, όπως άλλωστε σκοπεύω να κάνω και με όλους τους Υποψήφιους Δημάρχους.
Προσωπικές αντιπαραθέσεις, επιθετικοί προσδιορισμοί ή χαρακτηρισμοί από εμένα δεν πρόκειται να υπάρξουν, ακόμη και αν δεχθώ από κάποιον προσωπική επίθεση. Με πλουραλιστικές θέσεις και τοποθετήσεις και υψηλού επιπέδου πολιτικό πολιτισμό, θα δημιουργήσουμε ένα κλίμα συναίνεσης, το οποίο είναι απαραίτητο για την επίλυση δύσκολων προβλημάτων, τα οποία υπάρχουν στον Δήμο μας και έτσι οι Δημότες να μπορέσουν να επιλέξουν τον καταλληλότερο, χωρίς τα νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος με τις εξαγορές συνειδήσεων. Δεν φθάνει βέβαια η συναίνεση, αφού απαιτείται να υπάρχουν όραμα, γνώση της Αυτοδιοίκησης, σωστή ιεράρχηση και συλλογική δουλειά από ικανά στελέχη, τα οποία πιστεύω, ότι υπάρχουν στον συνδυασμό μας.
Βέβαια θα υπάρξουν και πολιτικές διαφωνίες, όπως υπήρξε πριν από δύο χρόνια με το ασθενοφόρο, αλλά αυτές δεν πρέπει να επηρεάσουν τις σχέσεις μας και την φιλία μας. Εσύ το είδες από την πλευρά της γιατρού, που εφημέρευε και εργάζεστε στον ίδιο χώρο και εγώ από την πλευρά του ασθενή που είχε διάτρηση στομάχου, γιατί για εμένα η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια είναι πάνω από τις λαμαρίνες του ασθενοφόρου και δεν κάνω βήμα πίσω, γι' αυτό έχω δεσμευτεί, εάν ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου επιλέξει εμένα ως Δήμαρχο, το πρώτο από τα μηχανήματα που σκοπεύουμε να προμηθευτούμε (στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού σε (4) τέσσερα χρόνια προμηθευτήκαμε (12) δώδεκα μηχανήματα), είναι το Δημοτικό Ασθενοφόρο και το ποιος από τους δυο μας είχε δίκιο, θα το κρίνει ο λαός του Δήμου μας.

Με εκτίμηση και φιλία

Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου 

Υ.Γ.: Η καθυστέρηση της ανάρτησης οφείλεται σε ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας, που υπήρξε.

1 σχόλιο:

  1. χαλασε τη διαθεση πολλων η υποψηφιοτητα του τριανταφυλλακη

    παρα τις προσπαθειες να μην θα υπαρχει ο αλλοσ δρομοσ

    δημοκρατια εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.