Παναγιώτης Στάικος: Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται.!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Καλά είναι τα χρώματα και τα αρώματα, για να καλυφτεί η μούχλα και μπράβο στους εθελοντές και στους δωρητές - προμηθευτές, αλλά η μόνιμη επωδός συνεχίζεται.!!! Έτσι σήμερα το πρωί στις 8:45, με πήραν να πάω στην Χρυσοβίτσα, από όπου και η φωτογραφία, γιατί ένας ασθενής με βαριά καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια είχε έντονη δύσπνοια και αφού κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας, από εκεί τους είπαν, ότι δεν έχουμε οδηγό, ο οποίος θα έρθει μετά τις 3:00 το μεσημέρι.
Εγώ άφησα το Ιατρείο μου και πήγα αμέσως και ο ασθενής πήγε στο Νοσοκομείο, όπως ορίζει ο όρκος του Ιπποκράτη.!!!
Για το θέμα αυτό έγινα πολλές φορές κακός, με αποτέλεσμα να προπηλακιστώ λεκτικά και σωματικά από κάποιους «γιατρούς», ή να δεχθώ με κάποια ανόητα σχόλια - επιθέσεις, ότι το κάνω για να απαξιώσω το Κ.Υ (το Κ.Υ απαξιώνεται μόνο του, όταν δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες τα αυτονόητα), το κάνω από ανταγωνισμό και άλλα ανόητα, ενώ εμένα με συμφέρει σε προσωπικό επίπεδο, να λειτουργεί με ελλείψεις και δεν έχω πάρει χρήματα ποτέ όταν πήγα με το δικό μου αυτοκίνητο και τους διακόμισα ή στο Κ.Υ ή στα Νοσοκομεία, αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω, μέχρι να σταματήσει η επωδός δεν έχουμε οδηγό, γι' αυτό έχω δεσμευτεί πως μεταξύ των οχημάτων, που θα προμηθευτούμε για τον Δήμο, θα είναι και το Δημοτικό Ασθενοφόρο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αστακός 26/11/2018

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.