Περαιωμένες οι εργασίες φρεσκαρίσματος και των εσωτερικών χώρων του Κ.Υ. Αστακού.


Πηγή: Σελίδα στο Facebook
Κέντρο Υγείας Αστακού.

Από την σελίδα που διατηρεί στο Facebook το Κέντρο Υγείας Αστακού, κατεβάσαμε πρόσφατες φωτογραφίες που δείχνουν το εσωτερικό του Κέντρο Υγείας Αστακού, κατόπιν των εθελοντικών εργασιών που πραγματοποιήθηκαν τόσο στους εξωτερικούς χώρους (γι αυτό είχε βγει ανακοίνωση), όσο και στους εσωτερικούς.

Μάλιστα το προσωπικό του Κ.Υ. Αστακού, προχώρησε και στο Χριστουγεννιάτικο στολισμό των χώρων, ευχόμενο χρόνια πολλά και υγεία, μέσω της σελίδας του Κ.Υ. Αστακού στο Facebook.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.