Νέα παράταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη: Διαμαρτυρία για το επικείμενο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.


Αστακός 20/12/2018
Νέα παράταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου
με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη
Κιν: 6946005984
e-mail: neaparataxi@gmail.com
ΠΡΟΣ: κ. Κώστα Μιχαηλίδη
Πρόεδρο Δ.Σ
Εθνικής Τράπεζας Α.Ε
κ. Παύλο Μυλωνά
Διευθύνων Σύμβουλο
Εθνικής Τράπεζας Α.Ε.
Αιόλου 86,
Τ.Κ 105 59
ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ως Πίνακας Αποδεκτών


ΘΕΜΑ: Κατάργηση του καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. 

Κύριε Πρόεδρε.
Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα εμείς και οι κάτοικοι του Αστακού αλλά και όλου του Δήμου Ξηρομέρου, πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Θεωρούμε μια τέτοια απόφαση ως μεγάλο πλήγμα, τόσο για τον Αστακό όσο και για όλη την περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία δεν διαθέτει παρά μόνο ένα κατάστημα Εθνικής Τράπεζας στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, το κατάστημα Αστακού.
Μια τέτοια κίνηση εκ μέρους σας θα προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στη περιοχή, με τις συνέπειες σε ενδεχόμενη απομάκρυνση να είναι τεράστιες, καθώς θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και στον τελικό μαρασμό.
Όπως γνωρίζεται στη περιοχή του Αστακού, έχουμε πολύ μεγάλη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών, με την μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου, τον «Νηρέα», να έχει εγκαταστήσει εδώ το μεγαλύτερο κομμάτι των δραστηριοτήτων του με δεκάδες εργαζόμενους να εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα.
Επίσης πλησίον του Αστακού, βρίσκεται το μεγαλύτερο ιδιωτικό λιμάνι της Ελλάδος, το Πλατυγιάλι, για το οποίο υπάρχουν πλέον σοβαρά σχέδια για αξιοποίηση του, κάτι που περιμένει με λαχτάρα όλη η περιοχή.
Επίσης η πλειοψηφία των κατοίκων, είναι μεγάλης ηλικίας και στις συναλλαγές τους με την τράπεζα, έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τη φυσική παρουσία και όχι τα εργαλεία που δίνουν οι νέες τεχνολογίες. 
Τελειώνοντας θέλω να σας αναφέρω, ότι με το που έγινε γνωστό ότι θα κλείσει το κατάστημα, υπάρχει μεγάλη ανησυχία και αναβρασμός σε όλους τους κατοίκους του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι συναλλάσσονται καθημερινά με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο εύλογο αίτημα μας, για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας
2. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα
3. Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη
4. Πρόεδρο και Τοπικό Συμβούλιο Αστακού
5. Τοπικά Μ.Μ.Ε

2 σχόλια:

 1. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
  ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣ
  ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ.......ΚΑΛΠΗ.
  ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.